Kesinlikle katılıyorum.Boş konular açmayı bırakmalısın bence bu kadar yıkık olma
EnfnwjfjwjdjjafjjwnfjGym de ne yapıyor orası önemli. Ben gym e gidince hemen yanımda birsürü kız birikip kendini bana göstermeye çalışıyor. Oltaya takıp beni götürme peşindeler. Tam bir avlanma mekanı kızlar için
Yokbu adamın profesyonel özgeçmişi var ciddiye alın bunu.
Orasını boşver ama instagramdan konuşuyoruzKnk kızın gym gitmesi bi yana ukraynalı kızı nasıl buldun la
Sadece tavsiye istedim yıkıklıkla alakası yokBoş konular açmayı bırakmalısın bence bu kadar yıkık olma
Değişirborsa kaplani yalan soylemez
o sırada rus kızlar:sigmaKanka az kendine guvenin olsun. Ben avrupada yasayan biri olarak soyliyim, turk kizlari aldatmaya daha meyilli. Ben burada suana kadar aldatan kiz gormedim. Turkiye cinsel acligin afrikasi. Ayrica sevgili oldun diyelim gyme gitmesini mi engelliyceksin kizin, avrupali kizlar kisitlanmayi sevmez.
Bu açtığın konu tam bir yıkık konusu kız gym gidebilir yani ne yapıcaksın 1 hafta bile konuşmadığın kıza spora gitmeni istemiyorum mu diyeceksin?Sadece tavsiye istedim yıkıklıkla alakası yok
hayir onlar da ayni, istisnalar kaideyi bozmazo sırada rus kızlar:sigma