zencipopo seviyosa olur aga o kızdanInstagramdan bir kızla konuşuyorum bir kaç aydır oyunlar hakkında konuşuyoruz genellikle ama bir şey dikkatimi çekti bu kız keşfetimde ne kadar zenci videosu varsa beğeniyor. bu kızla konuşmaya devam etmeli miyim bu videoları beğenmesi normalmi yani?
Esmermişsiniz hocam ırkçılık gibi olmasın ama bi siyahi kadar olmasa da hafif kara teniniz var. Yani sorun çıkmaz bence.Ben zenci değilim
Kız esmer ve zenci seviyor olabilir
Nikah basılırHocam bide 1-2 ay önce hikayesinde zenci g*t videosu paylaşmıştı sorduğumdada öylesine paylaştım demişti
9.sınıfım
Hesabı siliyimmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim okulun8.5k lık itiraf sayfası var
Hocam makara için açtık zaten. Başıma bişey gelmezse devam edicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten kavga işlerine falan girmeyiz okulu karıştırmayız.
Kız siyah kobra seviyo anlaşılan bu kadar meraklısı olduğuna göre.
Esmermişsiniz hocam ırkçılık gibi olmasın ama bi siyahi kadar olmasa da hafif kara teniniz var. Yani sorun çıkmaz bence.
Kız esmer ve zenci seviyor olabilir
Nikah basılır
Bence büyük bir shitpostcuInstagramdan bir kızla konuşuyorum bir kaç aydır oyunlar hakkında konuşuyoruz genellikle ama bir şey dikkatimi çekti bu kız keşfetimde ne kadar zenci videosu varsa beğeniyor. bu kızla konuşmaya devam etmeli miyim bu videoları beğenmesi normalmi yani?
İyi bakalım sahneye alalım seni o zaman çocukları da pistten alalım şov başlasınSorun yok hocam bana istediğini yapabilri
Kızı buluşmaya çağırmayı düşünüyorum yakın zamanda 2hafta sonra fln ailem tatile gidecek ben 1 hafta evde tekim çağırabilirsem eve cs de Rank kasmaya çağırım onunda konusunu açacagımİyi bakalım sahneye alalım seni o zaman çocukları da pistten alalım şov başlasın