Neler Yeni

Sinan oğanın beğendiği tweet gündem oldu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Atatürk'cu Türk Milliyetçileri ümit Özdağ ve Ogan tekrar bir araya gelecek meclise girecekler amaçları o Tayyip e destek vermesini Özdağ istedi Ogan hiç istemedi ben destekliyorum demedi konuşmasında seçmelerinden destek istedi Özdağ sen AKP den gir ben CHP den dedi ikisi bir plan ile meclise girecekler işte o zaman herkes görecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atatürk'cu Türk Milliyetçileri ümit Özdağ ve Ogan tekrar bir araya gelecek meclise girecekler amaçları o Tayyip e destek vermesini Özdağ istedi Ogan hiç istemedi ben destekliyorum demedi konuşmasında seçmelerinden destek istedi Özdağ sen AKP den gir ben CHP den dedi ikisi bir plan ile meclise girecekler işte o zaman herkes görecek
Sen nie oy vermion

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bunu da atıp gidiyorum. Yoksa benim de sabrım taşacak. Hayatımın yarısının geçtiği forumdan da ban yemek istemiyorum
1684922243368.png

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Meclise gireceğiz yok şeriat savunmalar asıl sen haddini aşma iyilikle güzel dil ile adam bir saat'tir seni ikna etmeye çalışıyor yine onda evliya sabrı varmış ben onun gibi değilim sen de AKP'li sin burada gelip boş boş konuşup milliyetçi ayaklarına yatıp duruyorsun.
Ben Atatürk cuyum sana kendimi kanıtlamak zorunda da değilim sen git istediğine ver seni tutan yok ben kimseye vermiyorum kime ne

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben kimseye vermiyorum kime ne
Heh işte artık bunu demeye hakkın yok. O dediğin DEMOKRATİK şartlarda olabilecek bir şey. Şuan vatan için ya oy verirsin veya vatanın bölünmesini izlersin. KK' ya oy vermeyi kendine yediremezsin ama vatanın bölünmesini yedirirsen seçim günü evinde otur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat Kütükçü=AKP'li ve ŞERİATÇI.Alıntıyı görüntüle

Şeriat ona mı dedik espiri yaptık orada bir tarafından anlama ben onu gündelik hayatta da kullanıyorum arkadaş çevrem de bu sözüm ile hain ilan ettiysen o senin karakterin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heh işte artık bunu demeye hakkın yok. O dediğin DEMOKRATİK şartlarda olabilecek bir şey. Şuan vatan için ya oy verirsin veya vatanın bölünmesini izlersin. KK' ya oy vermeyi kendine yediremezsin ama vatanın bölünmesini yedirirsen seçim günü evinde otur
Kılıçdaroğlu oğlu eğer bu ülke için hayırlı ise o gelsin kim hayırlı ise o gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,456
Üyeler
164,847
Son üye
andrei
Top Bottom