Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle akp'li diyerek adamın fikrini değiştiremezsiniz beyler
Ben demiyorum. Ben vatanını sevdiğine inanıyorum. Umarım gerekeni yapar.Böyle akp'li diyerek adamın fikrini değiştiremezsiniz beyler
Bu protokol hdp ve hüdaparın amaçlarını engelliyor. Beğendim bayaBir insan bunu okuduktan sonra CHP ye güvenmiyorsa ben o adamda art niyet ararım bu arkadaş AKP'li kısaca o yüzden kendinizi boşuna yoğurmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu okuduktan sonra da bir insan kararsız kalıyorsa çok büyük sorunu vardır bu yüzden AKP'li diyoruz.
Artıkta CHP ye oy verirler umarım yaBu protokol hdp ve hüdaparın amaçlarını engelliyor. Beğendim baya
Helal olsun ümit hocama
Öyle bişey yok yetkisi yok olsaydı HDP yi gönderir di Tayyip yetki yok ki göndermiyor meclisten ya da korkuyor ben olsam tek lafimla gönderirim tek adam madem ona göre davransın salt çoğunluk ne derse o oluyor ben Zaten tek adama karşıyim kk de gelse bütün yetkileri aynı şekilde elinde tutacak ülke aynı şekilde devam edecek zihniyetleri bozuk bu ikisinin acilen gitmesi lazım hem Tayyip in hem KK nin bunlar bize zarar verirKanka cumhurbaşkanında meclisi fesih yetkisi bile var. KK geniş yetkiyi kullanarak ülkeyi düzeltebilir. Sonrasında Parlamenter sistemi AKP isteyecek zaten
Kral sabahtan beri laf etmiyim diyorumda. Sende eksik bir şeyler mi var? Neyini anlamıyon seçim değil bu referandumÖyle bişey yok yetkisi yok olsaydı HDP yi gönderir di Tayyip yetki yok salt çoğunluk ne derse o oluyor ben Zaten tek adama karşıyim kk de gelse bütün yetkileri aynı şekilde elinde tutacak
O adam Kılıçdaroğlundan desteğini çekerse vatan haini de olur izleyin görünBu protokol hdp ve hüdaparın amaçlarını engelliyor. Beğendim baya
Helal olsun ümit hocama
Neyin referandumu kim diyorKral sabahtan beri laf etmiyim diyorumda. Sende eksik bir şeyler mi var? Neyini anlamıyon seçim değil bu referandum
Evet Chp kitlesi herkesi linç ediyor özellikle twitter daO adam Kılıçdaroğlundan desteğini çekerse vatan haini de olur izleyin görün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyin referandumu kim diyor
Knk erdoğan KK meselesi değil işte anlamıyon mu ya devlet başa ya kuzgun leşe bak anladığın dilden konuşayımNeyin referandumu kim diyor
Bunu da ederler önümüzdeki yıllarda görürüzEvet Chp kitlesi herkesi linç ediyor özellikle twitter da
Mesele memleket meselesiKnk erdoğan KK meselesi değil işte anlamıyon mu ya devlet başa ya kuzgun leşe bak anladığın dilden konuşayım