Neler Yeni

Sinan oğanın beğendiği tweet gündem oldu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ümit Özdağ i iyi araştırın o adam eskiden MİT de asker yetiştirdi istihbarat yetiştirdi ve kendisi ülkücü oraya böyle biri niye girsin
Şartları kabul edilmiş işte. Şu an kemal HDP ile iş birliğinde olsa, Özdağ destek vermeyi sence kabul eder mi ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Adam içişleri olcam diyo. Olursa verir misin KK' ya diyorum bende
Vermem Zafer partisine vermiş biri olarak oy kullanmicam bu turda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şartları kabul edilmiş işte. Şu an kemal HDP ile iş birliğinde olsa, Özdağ destek vermeyi sence kabul eder mi ?
HDP olmazsa Kemal seçilebilir mı zafer partisinin oyu 2.5 HDP nin 9/10 her neyse artık

Adam içişleri olcam diyo. Olursa verir misin KK' ya diyorum bende
O adam oraya bir plan için girdi umarım başarılı olur

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vermem Zafer partisine vermiş biri olarak oy kullanmicam bu turda

HDP olmazsa Kemal seçilebilir mı zafer partisinin oyu 2.5 HDP nin 9/10 her neyse artık
Pazar günü her şey belli olacak. Bakalım HDP seçmenleri sandığa gidecek mi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Pazar günü her şey belli olacak. Bakalım HDP seçmenleri sandığa gidecek mi.
HDP seçmeni gider özdağa rağmen. Onlar milliyetçilerden akıllı, erdoğanın gitmesi gerektiğini biliyorlar. Kürşat Kütükçü bilmiyor ama anlatacağız inşallah

Sırf şunun için bile oy atardım ben bu arada bunu görmek çok iyi @Kürşat Kütükçü
1684912877366.png

Carl-S

80+ Gold
Kardeşim bır olan var dedik biz bu adamı kendini ateşe atmaz konuşmasına bakın istemeye istemeye Tayyip dedi yüzü filan gülmüyor ümit Özdağ dan onay almadan haberi olmadan bişey yapmaz yaptılarsa bir bildikleri var o kendi ayağına kurşun mu sıkacakti Ogan bilmiyor mu tepki alacagini ne kandil Dağı ne domuz bağı diyerek gitti Tayyip i destekliyoruz dedi ama o da biliyor onun seçmeni o ikisine oy vermez Ümit Özdağ da Kılıçdaroğlu ülkenin başına gelirse iç savaş çıkar dedi yine de Kılıçdaroğlunu destekliyor bu iki adam ülkemiz için bir şeyler peşinde ne Erdoğan i severler bunlar ne de Kılıçdaroğlu nu yine söylüyorum bakın görün önümüzdeki günlerde yıllarda ikisi çok konuşulacak arka planda işler dönüyor hepsi bizim iyiliğimiz için ülkenin menfaati için sadece sakin olun ve bekleyin ak koyun kara koyun belli olacak
Sinan oğan seçmeni kk daha yakın sokak röportajları bakınca öyle gözüküyor hocam.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
HDP seçmeni gider özdağa rağmen. Onlar milliyetçilerden akıllı, erdoğanın gitmesi gerektiğini biliyorlar. Kürşat Kütükçü bilmiyor ama anlatacağız inşallah
Şimdi kemale M.A.M'da HDP ile ilgili çok sert sorular geldiği kesin, bu sorulara nasıl cevap verdiğinede bağlı.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sinan oğan seçmeni kk daha yakın sokak röportajları bakınca öyle gözüküyor hocam.
Hocam ben artık onlarada bakmıyom röportaj da herkes kk diyordu tayyip az daha seçimi alıyordu

melidoas6

80+ Silver
Yarı yarıya gitse bile kk için yeterli oy olmuyor maalesef. Oğanın seçmeni sandığa gitmeyedebilir. Mansur aday olucaktı başta yaptılar hatayı...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yarı yarıya gitse bile kk için yeterli oy olmuyor maalesef. Oğanın seçmeni sandığa gitmeyedebilir. Mansur aday olucaktı başta yaptılar hatayı...
Oy vermeyenler oy vermemeye devam ederse seçim tahminim
%51,19/%48,81 veya 50,99/49,01

Kalsın burada İsimleri yazmadım ama kararsızım onda kime kayarsa artık RTE/KK sayın siz yine de

Top Bottom