kol açısı ve form yanlış olabilir dikkat edin
ağrı olmaması gereken bir yer di mi hocam yanikol açısı ve form yanlış olabilir dikkat edin
Çok emin olmamakla beraber evetağrı olmaması gereken bir yer di mi hocam yani
kas kütlem hiç yok yabiraz daha geniş aç kollarını dar tutarsan o işaretlediğin yer çalışır ağrı olması da normal katlanacaksın biraz kas kütlen azsa zorlanır
daha basit varyanslarıyla başlanabilir o halde eklemlerinizi zedelemeyin, sağlık en önemlisikas kütlem hiç yok ya
ağrı yapması normal tricepslerin çalışıyor orda spora yazılman tavsiyemdir kendine yapabileceğin en iyi şey olurkas kütlem hiç yok ya
daha basit varyanslarıyla başlanabilir o halde eklemlerinizi zedelemeyin, sağlık en önemlisi
valla hocam hayatım boyu hiç spor yapan bir insan olmadım hobilerim dizi film bilgisayar müzik falan olunca hiç aktivite yapmadım aşırı zor geliyor hepsiağrı yapması normal tricepslerin çalışıyor orda spora yazılman tavsiyemdir kendine yapabileceğin en iyi şey olur
bir yerden başla, geleceğin içinvalla hocam hayatım boyu hiç spor yapan bir insan olmadım hobilerim dizi film bilgisayar müzik falan olunca hiç aktivite yapmadım aşırı zor geliyor hepsi