Neler Yeni

Şınav İle Alakali Yardimci Olabilir Misiniz?

MENGELE88

80+ Bronze
Arkadaşlar Yasim 16 Tahmini 1.75Boyum Var Kilomu Bilmiyorum En Son 1Yil Once 60Kg İdi Heralde 67-68Olmusumdur

Sorun Suki En Fazla 1-2Şınav Cekebiliyorum Daha Fazlasi Olmuyor Mekik Olarak 50-60 Oluyor Hatta 100Bile Oluyor Fakat Sinav Maks 3 oluyor Ne Tavsiye Edersiniz Spor Salonuna Gidecektim Fakat Korona Yuzunden Kapalilar Evde Ne Yapabilirim?

Yani Cidden Cok Gucsuzmusum Gibi Yardımcı Olursaniz Sevinirim
16yaşında napıcan şınavı bırak legolarınla oyna şimdilik 2sene sonra spor salonuna gidersin

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Arkadaşlar Yasim 16 Tahmini 1.75Boyum Var Kilomu Bilmiyorum En Son 1Yil Once 60Kg İdi Heralde 67-68Olmusumdur

Sorun Suki En Fazla 1-2Şınav Cekebiliyorum Daha Fazlasi Olmuyor Mekik Olarak 50-60 Oluyor Hatta 100Bile Oluyor Fakat Sinav Maks 3 oluyor Ne Tavsiye Edersiniz Spor Salonuna Gidecektim Fakat Korona Yuzunden Kapalilar Evde Ne Yapabilirim?

dostum çok kasmaya gerek yok yapamıyorsan dizlerinin üzerinde yapabildiğin kadar yap örneğin 5 tekrara mı yapabiliyorsun 3 set 5 tekrar yap yarında aynısını yap sonraki gün off yap 2 günde bir yaparsan 1 hafta gibi sürede dizlerinin üzerinde olmadan da 5 tekrar vs yapasın emin ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Tavsiyem kilonuzu azaltın , kol ve bacak kaslarınızı güçlendirin.
Bu arada şu ki diye yazılır Suki diye değil hocam.
Kilosu gayet ideal tek yapması gereken göğüs arka kol ve ön omuz kaslarını geliştirmesi ve ufak bir core çalışması yapmak

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign

Hocam belliki kollarınız baya güçsüz...
Yavaş yavaş spor yapmaya başlayın derim.
Bende sizin gibiydim mekikte 50-60 yaparken şınavda 3-4 tane anca yapabiliyordum...
Spor yapmaya başladım ve bu sayıyı 20-25 e kadar çıkardım.
Düzenli beslenme ve spor yapın farkı göreceksiniz

Tre-x

80+ Silver
eğer dambıl alacaksanız 5 kg ile başlamayın 3 kg ile başlayın derim 3 kg az demeyin 5 kg çok fazla gerçekten

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Dostum bunların içi betonla dolu ve dışı plastik bu yüzden kırıldığı zaman çok toz yapıyorlar şimdilik iş görür diyelim ben de de var 3 kat bantladım :) eğer paran varsa plastikten uzak dur demirden kromdan yapılmış aletlere yanaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çabuk kırılabiliyorlar ve sadece şınav için alıyorsan bench press gibi hareketleri yapman gerek bunun içinde
https://www.hepsiburada.com/agirlik-sehpalari-c-355454 böyle sehpalar lazım olacak göğüs egzersizlerini araştır derim ona göre aletleri ayarla.

Not: Gerçekten iyi şeyler yapmak istiyorsan araştır sağlam kaynaklara bak. Bilimle içli dışlı ol.
Sadece Şınav Değil tabii ki

Tavsiyem kilonuzu azaltın , kol ve bacak kaslarınızı güçlendirin.
Bu arada şu ki diye yazılır Suki diye değil hocam.
Hocam Hizli Yazdigim Zaman Pek Dikkat Etmiyorum Maalesef

16yaşında napıcan şınavı bırak legolarınla oyna şimdilik 2sene sonra spor salonuna gidersin
Ne alakasi Var Allah Askina

Hocam belliki kollarınız baya güçsüz...
Yavaş yavaş spor yapmaya başlayın derim.
Bende sizin gibiydim mekikte 50-60 yaparken şınavda 3-4 tane anca yapabiliyordum...
Spor yapmaya başladım ve bu sayıyı 20-25 e kadar çıkardım.
Düzenli beslenme ve spor yapın farkı göreceksiniz
İste Hocam Korona Spor Salonuna Gitmeyi Engelledi Ve Maalesef 1ay once Kazara Uzerime tamami dolu bir sekilde goğsum ve sol koluma cay dokuldu ve yaklasik 2-3hafta kolum sarili kaldi sarili oldugu durumdada Guc Kaybetti

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Sadece Şınav Değil tabii ki

Hocam Hizli Yazdigim Zaman Pek Dikkat Etmiyorum Maalesef

Ne alakasi Var Allah Askina

İste Hocam Korona Spor Salonuna Gitmeyi Engelledi Ve Maalesef 1ay once Kazara Uzerime tamami dolu bir sekilde goğsum ve sol koluma cay dokuldu ve yaklasik 2-3hafta kolum sarili kaldi sarili oldugu durumdada Guc Kaybetti
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Hayatımda ilk defa Fitness yaptım ve onu da spor salonuna gitmeden yarısını kendi araştırmamla yarısını çok yakın olduğum bir arkadaşım yardımıyla evde yaptım.
Ana malzeme olan ağrılıklarla başlayıp onlara ek olarak barfiks demiri sipariş ettim.
Spor salonları kapalı olması spor yapamayacağın anlamına gelmez hocam bu sadece bahanedir.
Maddi olarak ağırlık set alamazsanız kendi maddi durumunuza göre bir çözüm elbette bulursunuz yeterki isteyin...

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Burdakileri dene.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Şınav çekerken göğüs, arka kol ve ön omuz kaslarımız çalışır. Bu bölgeleri güçlendirmek için youtube ta sayısız video var tavsiyem iyi araştırman çünkü bu sayısız videolar arasında bir sürü saçma video da var. Şınav barfiks gibi hareketler pratik ister çok şınav çekmek için dayanıklılık gerek bu yüzden her gün şınav çekmeyi dene ilk başta dizler yere değecek şekilde çekmeye çalış fakat kendini zorla acısın (acı ile ağrıyı karıştırma acı varsa kazanç var ağrı varsa sorun var :) ) ilerleyen zamanlarda incline push up decline push up gibi hareketlerle göğsün farklı bölgelerini çalıştırabilirsin. BU da senin şınav sayısını arttırmana ve güçlenmene yardımcı olur.

Not: Bahsetmek istediğim emin olmadan konuşmak ve araştırmadan konuşmak yanlış yönlendirmek.
Bende arka kol kası dedim. Tam olarak yanlış olan ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,669
Üyeler
164,360
Son üye
Masra
Top Bottom