RefX
80+ Gold
Dahası
Onlar nerelerden sorumluydu ?Doğru muhtemelen Nisan başı yazılı olanların konularından sorumlu oluruz muhtemelen.
Onlar nerelerden sorumluydu ?Doğru muhtemelen Nisan başı yazılı olanların konularından sorumlu oluruz muhtemelen.
Adam kim onu bile bilmiyorum.Bilim Kurulu Ãyesi Tevfik Ãzlü: Alınan kararları biz vermedik
Bilim Kurulu Ãyesi Prof. Dr. Tevfik Ãzlü, koronavirüs salgını ile ilgili alınan kararlara yönelik açıklamalarda bulundu. Ãzlü, Bugüne kadar alınan kararları biz vermedik. GörüÅlerimizi söylüyoruz ama karar yetkimiz yok dedi.www.cumhuriyet.com.tr
Onu ben de bilmiyorumOnlar nerelerden sorumluydu ?
İstisnalar kaideyi bozmaz.Virüs korkusu olanlar dünyada 1 milyar neredeyse.Ailesine bulaşmaması için çabalayan bir sürü insan gördüm.Böyle boş boş konuşma sinirlendirme insanları.Kendinizce bir düşünceye varmışsınız
Bilmeden konuşma abicim (!)Adam kim onu bile bilmiyorum.
Yazık .dİstisnalar kaideyi bozmaz.
Git çizgi filmini izle .dYazık .d
Tamam abiiiGit çizgi filmini izle .d
Arkadaş muhtemelen virüsten korkmayıp dolaşıyor o yüzden böyle boş sallamalar yapıyor.Git çizgi filmini izle .d
Şimdi ilk sayfaya dön . En sona not yazdığım yeri bir oku. Kadın 10 dakika da diğer hocanın 3 günde yaya yaya güzelce anlattığı konuyu anlatıyor bunu ben anlamıyorum üstelik birde üstüne 5 ünite koyarak sınav yapıyor buna karşı geliyorum.Sizinki can güvenliği falan değil kimse kusura bakmasın sizinki tembellik.
Aynen virüsten korkmayıp dolaşan , kendi kendinizi kandırıyorsunuz ne diyeyim.Arkadaş muhtemelen virüsten korkmayıp dolaşıyor o yüzden böyle boş sallamalar yapıyor.
geçen sene olmadı ?Haklısın da yasalara göre 4 sınav olmalı.
Bunu değiştirmek çok kolay bir şey değil. İnşallah olmaz ama yaparlar
Klavye arkasında böyle konuşmalar yapma.Virüs korkusundan doktora gidiyorum kardeşim burada tembellik mi oluyor insanların ki yoksa korku mu açıkla banaAynen virüsten korkmayıp dolaşan , kendi kendinizi kandırıyorsunuz ne diyeyim.