Neler Yeni

Sınav Konularının Saçmalığı

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Sınavın olup olmayacağına Ziya Selçuk değil kabine karar veriyor. :D
Ben iptal olacağını düşünüyorum.
Şu anda iptal etmiyorlar çünkü iptal ederlerse herkes salacak.
Knk vakalar düşüyor bence düştü diyip yapabilirler. İçimde nedense öyle bir his var..

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Yahu 17 Mayıs'tan sonra ne sınavı, turizm geliyor sizce sınav mı olur?
Ya hocam şimdi 19 Mayıs ta da bayram var. Ziya agam yapar bence. İnşallah olmaz ama uzaktan eğitim yazın ortasına kadar olacak diyor.
Belli olmaz gibi

T.P.G.

80+ Titanium
Ya hocam şimdi 19 Mayıs ta da bayram var. Ziya agam yapar bence. İnşallah olmaz ama uzaktan eğitim yazın ortasına kadar olacak diyor.
Belli olmaz gibi
Ne gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Düşunmüyor, tek amacı korku verip dersleri salmamamızı sağlamak.
Evet bunu söylemişti.Geçenlerde dedi ki şimdi sınavları iptal edersek tüm öğrenciler dersleri salıcak demişti.Yeni toplantıda iptal olduğunu söylicekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli olmaz gibi
Sadece 10-15 gün uzadı okulların kapanması.

• Beğen

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?
Hocam edebiyatta 7.üniteye geldik kalan 3 ünite basit üniteler . Matematikte 1.5 ünite kaldı yani anlamadığımız halde işlediğimiz konularda bitti yani.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Konular bitti bizim neredeyse maximum 1 ünite kalmıştır yani muhtemelen 11. sınıf konularına başlancak

Hocam edebiyatta 7.üniteye geldik kalan 3 ünite basit üniteler . Matematikte 1.5 ünite kaldı yani anlamadığımız halde işlediğimiz konularda bitti yani.
Siz çok geridesiniz.Matematikte son üniteye geçmiştik neredeyse 1 ay önce

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,706
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
jj.PNG

Öğrenciler sınavla ilgili açıklama beklerken ziya selçuk olur gibi.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Eğitimin olmadığı, eşitliğin olmadığı halde hala sınav yapma peşindeler. Hint varyantı yayılmış uzmanlar uyarı veriyor bizim derdimiz de sınav yapmak... Zaten uzaktan eğitimden anlamıyoruz kendi çabalarımız ile anlamaya çalışıyorum yetmezmiş gibi okula çağırıp sınav yapma derdindeler bu gençler bu yapılanları hayatı boyunca unutmucak

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Haziran ın ortasında okullar kapanır bence (uzaktan eğitim de biter)
Sınavlar da olmaz inşallah. Bizim hoca derste konuyu ders kitabından okuyor sonra siz tekrar okuyun diyip telefona bakıyor

Sınavda da tüm konulardan sorarım diyor ve inanılmaz zor soruyor.

Ben napayım şimdi

T.P.G.

80+ Titanium
İşte, boş iş. Korku salıyorlar kendilerince, ellerinde başka bir şey yok öğrencileri derste tutacak. Sınav ve okul.
Konular bitti bizim neredeyse maximum 1 ünite kalmıştır yani muhtemelen 11. sınıf konularına başlancak

Onlar başlamasa da sen başla yavaştan. Uzaktan olursa hiçbir şey anlamazsın 11'den. En azından az çok temel lazım. Bende öyle yapacağım, hatta başladım bile.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bende matematikte şimdi farkettim. Son üniteye geçmişiz ben farklı ünite var sanıyordum . Deltoide geçicez bir iki derse

Haziran ın ortasında okullar kapanır bence (uzaktan eğitim de biter)
Sınavlar da olmaz inşallah. Bizim hoca derste konuyu ders kitabından okuyor sonra siz tekrar okuyun diyip telefona bakıyor

Sınavda da tüm konulardan sorarım diyor ve inanılmaz zor soruyor.

Ben napayım şimdi
Ekran Alıntısıbnbnnb.PNG

Bu gibi kafalar varken bizi bizden başkası anlamaz kanka boşver.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,216
Üyeler
168,605
Son üye
yasinkz09
Top Bottom