T.P.G.
80+ Titanium
Yahu 17 Mayıs'tan sonra ne sınavı, turizm geliyor sizce sınav mı olur?Yani sınavlar olmaz diye mi düşünüyorsunuz ?
Yahu 17 Mayıs'tan sonra ne sınavı, turizm geliyor sizce sınav mı olur?Yani sınavlar olmaz diye mi düşünüyorsunuz ?
Knk vakalar düşüyor bence düştü diyip yapabilirler. İçimde nedense öyle bir his var..Sınavın olup olmayacağına Ziya Selçuk değil kabine karar veriyor.
Ben iptal olacağını düşünüyorum.
Şu anda iptal etmiyorlar çünkü iptal ederlerse herkes salacak.
Yapılacağı kanaatına nerden vardın?
ablalarım çok güzelsiniz(PP)Konular 2. Dönem konuları olarak sorumlu oluruz inşallah
Eğer tüm konular çıkarsa geçmiş olsun
Ya hocam şimdi 19 Mayıs ta da bayram var. Ziya agam yapar bence. İnşallah olmaz ama uzaktan eğitim yazın ortasına kadar olacak diyor.Yahu 17 Mayıs'tan sonra ne sınavı, turizm geliyor sizce sınav mı olur?
Ne gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?Ya hocam şimdi 19 Mayıs ta da bayram var. Ziya agam yapar bence. İnşallah olmaz ama uzaktan eğitim yazın ortasına kadar olacak diyor.
Belli olmaz gibi
Evet bunu söylemişti.Geçenlerde dedi ki şimdi sınavları iptal edersek tüm öğrenciler dersleri salıcak demişti.Yeni toplantıda iptal olduğunu söylicekler.Düşunmüyor, tek amacı korku verip dersleri salmamamızı sağlamak.
Sadece 10-15 gün uzadı okulların kapanması.Ya hocam şimdi 19 Mayıs ta da bayram var. Ziya agam yapar bence. İnşallah olmaz ama uzaktan eğitim yazın ortasına kadar olacak diyor.
Belli olmaz gibi
Hocam edebiyatta 7.üniteye geldik kalan 3 ünite basit üniteler . Matematikte 1.5 ünite kaldı yani anlamadığımız halde işlediğimiz konularda bitti yani.Ne gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?
Konular bitti bizim neredeyse maximum 1 ünite kalmıştır yani muhtemelen 11. sınıf konularına başlancakNe gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?
Siz çok geridesiniz.Matematikte son üniteye geçmiştik neredeyse 1 ay önceHocam edebiyatta 7.üniteye geldik kalan 3 ünite basit üniteler . Matematikte 1.5 ünite kaldı yani anlamadığımız halde işlediğimiz konularda bitti yani.
Haziran ın ortasında okullar kapanır bence (uzaktan eğitim de biter)Ne gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?
İşte, boş iş. Korku salıyorlar kendilerince, ellerinde başka bir şey yok öğrencileri derste tutacak. Sınav ve okul.Hocam edebiyatta 7.üniteye geldik kalan 3 ünite basit üniteler . Matematikte 1.5 ünite kaldı yani anlamadığımız halde işlediğimiz konularda bitti yani.
Onlar başlamasa da sen başla yavaştan. Uzaktan olursa hiçbir şey anlamazsın 11'den. En azından az çok temel lazım. Bende öyle yapacağım, hatta başladım bile.Konular bitti bizim neredeyse maximum 1 ünite kalmıştır yani muhtemelen 11. sınıf konularına başlancak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz çok geridesiniz.Matematikte son üniteye geçmiştik neredeyse 1 ay önce
Bende matematikte şimdi farkettim. Son üniteye geçmişiz ben farklı ünite var sanıyordum . Deltoide geçicez bir iki derseKonular bitti bizim neredeyse maximum 1 ünite kalmıştır yani muhtemelen 11. sınıf konularına başlancak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz çok geridesiniz.Matematikte son üniteye geçmiştik neredeyse 1 ay önce
Haziran ın ortasında okullar kapanır bence (uzaktan eğitim de biter)
Sınavlar da olmaz inşallah. Bizim hoca derste konuyu ders kitabından okuyor sonra siz tekrar okuyun diyip telefona bakıyor
Sınavda da tüm konulardan sorarım diyor ve inanılmaz zor soruyor.
Ben napayım şimdi