Sınav Konularının Saçmalığı

Yahu 17 Mayıs'tan sonra ne sınavı, turizm geliyor sizce sınav mı olur?
Ya hocam şimdi 19 Mayıs ta da bayram var. Ziya agam yapar bence. İnşallah olmaz ama uzaktan eğitim yazın ortasına kadar olacak diyor.
Belli olmaz gibi

Ya hocam şimdi 19 Mayıs ta da bayram var. Ziya agam yapar bence. İnşallah olmaz ama uzaktan eğitim yazın ortasına kadar olacak diyor.
Belli olmaz gibi
Ne gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Düşunmüyor, tek amacı korku verip dersleri salmamamızı sağlamak.
Evet bunu söylemişti.Geçenlerde dedi ki şimdi sınavları iptal edersek tüm öğrenciler dersleri salıcak demişti.Yeni toplantıda iptal olduğunu söylicekler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belli olmaz gibi
Sadece 10-15 gün uzadı okulların kapanması.

• Beğen
Ne gösterecekler yazın ortasına kadar merak ediyorum? Liseler belki yavaştan TYT gösterir, çalışır. Ortaokullar ilkokullar? Olmayan konuyu mu işletecekler?
Hocam edebiyatta 7.üniteye geldik kalan 3 ünite basit üniteler . Matematikte 1.5 ünite kaldı yani anlamadığımız halde işlediğimiz konularda bitti yani.

Konular bitti bizim neredeyse maximum 1 ünite kalmıştır yani muhtemelen 11. sınıf konularına başlancak

Hocam edebiyatta 7.üniteye geldik kalan 3 ünite basit üniteler . Matematikte 1.5 ünite kaldı yani anlamadığımız halde işlediğimiz konularda bitti yani.
Siz çok geridesiniz.Matematikte son üniteye geçmiştik neredeyse 1 ay önce

jj.PNG

Öğrenciler sınavla ilgili açıklama beklerken ziya selçuk olur gibi.

Eğitimin olmadığı, eşitliğin olmadığı halde hala sınav yapma peşindeler. Hint varyantı yayılmış uzmanlar uyarı veriyor bizim derdimiz de sınav yapmak... Zaten uzaktan eğitimden anlamıyoruz kendi çabalarımız ile anlamaya çalışıyorum yetmezmiş gibi okula çağırıp sınav yapma derdindeler bu gençler bu yapılanları hayatı boyunca unutmucak

Haziran ın ortasında okullar kapanır bence (uzaktan eğitim de biter)
Sınavlar da olmaz inşallah. Bizim hoca derste konuyu ders kitabından okuyor sonra siz tekrar okuyun diyip telefona bakıyor

Sınavda da tüm konulardan sorarım diyor ve inanılmaz zor soruyor.

Ben napayım şimdi

İşte, boş iş. Korku salıyorlar kendilerince, ellerinde başka bir şey yok öğrencileri derste tutacak. Sınav ve okul.
Konular bitti bizim neredeyse maximum 1 ünite kalmıştır yani muhtemelen 11. sınıf konularına başlancak

Onlar başlamasa da sen başla yavaştan. Uzaktan olursa hiçbir şey anlamazsın 11'den. En azından az çok temel lazım. Bende öyle yapacağım, hatta başladım bile.

Bende matematikte şimdi farkettim. Son üniteye geçmişiz ben farklı ünite var sanıyordum . Deltoide geçicez bir iki derse

Haziran ın ortasında okullar kapanır bence (uzaktan eğitim de biter)
Sınavlar da olmaz inşallah. Bizim hoca derste konuyu ders kitabından okuyor sonra siz tekrar okuyun diyip telefona bakıyor

Sınavda da tüm konulardan sorarım diyor ve inanılmaz zor soruyor.

Ben napayım şimdi
Ekran Alıntısıbnbnnb.PNG

Bu gibi kafalar varken bizi bizden başkası anlamaz kanka boşver.

• Beğen
Geri