Neler Yeni

Sınav Konularının Saçmalığı

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sınavlar toplu olarak hazırlanana kadar her okul kafasına göre soru hazırlayacak, konular farklı olacak ve puan adaletsizliği olmaya devam edecek. Konular sınırlandırılsa bile bazı okullar bunu dinlemeyecek. Öğrenciler de karşı çıkmıyor zaten. Yapılacak pek bir şey göremiyorum maalesef.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sınavları ölsek de kalsak da yapma peşindeler bu kesin artık buna karşı gelsek de bir yere kadar olduğu kesin. Birinci sınavda bir ünite üzerinden yapılan tüm sınavlar bu sefer dört beş ünite üzerinden ve bu bence çok saçma.
Artık bu sınav stresinden içim şişti . Bir çözümü yok ama siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Not: Sınavlar başlıyormuş konusuna gelip tek tek hata arayıp koyduktan sonra kendini haklı çıkarmaya çalışan ve işiniz gücünüz ne oturun çalışın yazan arkadaş gibi yazacaklar lütfen yazmasın. Çalışıp çalışmadığıma o tarz konuşan insanlar karışamaz yön veremez.
Bunlar sınavı yapacaklar. Net.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
9.Sınıf ortalamam gayet iyiydi.Sayısal ortalamam fazlasıyla iyiydi.Sayısal dersler yüz yüze olmadan anlaşılmadığı için sayısal derslerde notlar baya düştü.
Benimde düştü. Göz numaram sabah 8 ders girip bilgisayara telefona bakmaktan arttı zaten gerisinde baş ağrısından bakamıyorum dahil.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sizinki can güvenliği falan değil kimse kusura bakmasın sizinki tembellik.
Ya yürü git oradan. Ben en iyi fen liselerinden birinde okuyorum benimki de mi tembellik. Sizin gibi öğretmen yalakaları gidin girin sınavı benim gibi ders çalışıp sağlığını düşünenlere de karışmayın

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Aynen virüsten korkmayıp dolaşan :D , kendi kendinizi kandırıyorsunuz ne diyeyim.
Birinci dönem ortalamam 98.5 geldi, yeterince çalışıyorum ve şu ana kadar gezmek için bir kez bile dışarı çıkmadım.
Neden sürekli gençleri kötülüyorsunuz ? Bir çıkarınız mı var ? Sınavların olması yeterince saçma olduğu gibi, tüm müfredattan sorumlu olacağız. Mantıklı mı bu ?

Sizinki can güvenliği falan değil kimse kusura bakmasın sizinki tembellik.
Normalde hiç böyle birine sinirlenmezdim ancak bu dediğin gerçekten büyük aptallık. Ben sırf sen gel bana tembel de diye mi aylarca dışarı çıkmadım? 50+ dayılar kahvede okeyini oynasın herkes istediğini yapsın ben dışarı çıkmayayım öyle mi? Kendini düşünmesen ülkede hasta bir sürü insan var onları da mı düşünmüyorsun? Annem, babam hasta başlarına bir şey gelse ne yapacaksın söyle tembellik demeye devam edersin.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
daha canlı derslere girmedim o.O2 :(😅🥲

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk geçen sene virüs daha bilinmiyordu
Şimdi aşı vb biraz daha elleri rahat. İnşallah olmaz ama Ziya agam yapar gibi geliyor
En korktuğum şey birisine korona bulaştırmak. Babaannem ve dedemin hastalıkları nedeniyle istanbula gelme ihtimalleri var ve ben bundan o kadar çok korkuyorum ki .

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Büyük ihtimalle sınavlar olmayacak.
Neden böyle düşündün ? Haber falan var mı
Babamın eğitim adına bu güne kadar dediği her şey doğru çıktı , sınavlar olur diyor (öğretmen)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom