Şınav sayımı nasıl arttırabilirim

Reaksiyon skoru
718
Merhaba arkadaşlar 20 ye kadar yarım yamalak sınav çekiyordum önceden şimdi sürekli spor vs. Devam ediyorum artık 15 sınav gerçekten nizami çekiyorum askeri nizamda ama arttıramiyorum bir Türlü yavaş yavaş 15 tane nizamda yapmıyorum zorluyorum yine artmıyor ne yapmam lazım

Merhaba arkadaşlar 20 ye kadar yarım yamalak sınav çekiyordum önceden şimdi sürekli spor vs. Devam ediyorum artık 15 sınav gerçekten nizami çekiyorum askeri nizamda ama arttıramiyorum bir Türlü yavaş yavaş 15 tane nizamda yapmıyorum zorluyorum yine artmıyor ne yapmam lazım
Antrenmanına şınav da ekle her antremanda daha fazla yapmaya çalış atıyorum 15 maks ise sonraki antremanda 20 ye çıkmaya çalış hergun çekme 1 gun boşluk koy en az

Çok çekmen gerek .

Ekler

• 1000042488.webp
    1000042488.webp
    9.7 KB · Hit: 18
Çekmeye devam et bi zamandan sonra aşırı bir artış yaşarsın.

Üstüne ağırlık koyarak beklemeli çek sonra bana teşekküre gelirsin.

spor yapıyorsan şınava neden ihtiyaç duyuyorsun ki eğer arttırmak istiyorsan sürekli çek nizami çek sonra yarım yarım hızlïca çek her türlüsünü yap

Hergun 100-200 arası çek. Setler halinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri