Neler Yeni

Şınav ve mekik sonrası hamlama ağrısı nasıl geçer?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran Çelik
Merhaba evde şınav ve mekik çekmeye karar verdim. Dün akşam kendimi zorlamak istemedim toplamda 35 mekik 17 tane şınav çektim ama bugün kollarım göğsüm ve karnımda hareket edince ağrı oluyor. Galiba bu hamlama ağrısı size sorum şu bu ağrı kaç günde geçer ve bu ağrı varken şınav ve mekik çekmeye devam etmeli miyim yoksa ağrıların geçmesini mi beklemeliyim? Bir de ağrıların geçmesini bekleyip ağrılar geçtikten sonra tekrar şınav ve mekik çektiğimde yine aynı ağrılar olur mu?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
1 haftaya geçer. Sporuna devam et

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ağrı devam ederken spora devam edersem pek devam edebileceğimi de düşünmüyorum ama kaslarıma herhangi bir zarar verme ihtimalim var mı?
Şınav ve mekikle kaslarına zarar vermen çok zor.

Kadir_1987

80+ Silver
Merhaba evde şınav ve mekik çekmeye karar verdim. Dün akşam kendimi zorlamak istemedim toplamda 35 mekik 17 tane şınav çektim ama bugün kollarım göğsüm ve karnımda hareket edince ağrı oluyor. Galiba bu hamlama ağrısı size sorum şu bu ağrı kaç günde geçer ve bu ağrı varken şınav ve mekik çekmeye devam etmeli miyim yoksa ağrıların geçmesini mi beklemeliyim? Bir de ağrıların geçmesini bekleyip ağrılar geçtikten sonra tekrar şınav ve mekik çektiğimde yine aynı ağrılar olur mu?
İstikrarlı şekilde bırakmadan devam ederek ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran Çelik
Hazır yeni başlamışken en iyisi vazgeç bu sevdadan
Bırakmak istemiyorum daha önceden fitness a gidiyordum böyle fazla ağrı çekmemiştim. Ama şınav çekmiyordum sadece spor salonundaki aletleri kullanıyordum ve dumbell kaldırıyordum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bırakmak istemiyorum daha önceden fitness a gidiyordum böyle fazla ağrı çekmemiştim. Ama şınav çekmiyordum sadece spor salonundaki aletleri kullanıyordum ve dumbell kaldırıyordum.
15 kilo olan akvaryumu sadece 300 metre uzaklığa taşıdım diye 6 gün boyunca kollarım çok fena ağrıdı. Ellerim titriyordu.
Sende de olması gayet normal. Eğer bırakıp tekrar yaparsan o ağrıları tekrar çekersin. En iyisi istikrarlı bir şekilde çalışmak.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Dostum protein ağırlıklı beslen. Bol su iç ve muz türü gıdalar tüket. Vücut bu gıdalar sayesinde kendisini hızlı restore eder. Ağrın çok az da olsa azaldığında tekrar devam edersin ve beslnemeni dediğim şekilde yaparsın. İlerleyen zamanlarda o ağrılar sana zevk verecek. Ve ayrıca uykuna çok dikkat et.

Top Bottom