Neler Yeni

Sınava Montla Giriliyor mu?

Reves9

80+
Merhabalar, bildiğiniz üzere yarın MSÜ sınavı var. Yanıma birini çağırıp bu soğukta bekletmek istemiyorum. Tek başıma gittiğimde de mont sorun olur mu? İçeriye montla girip askıya asabiliyor muyuz?

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
YUSUF KAYA
asabilirsin hocam sorun yok kontrol ediyorlar zaten girişte
Merhabalar, bildiğiniz üzere yarın MSÜ sınavı var. Yanıma birini çağırıp bu soğukta bekletmek istemiyorum. Tek başıma gittiğimde de mont sorun olur mu? İçeriye montla girip askıya asabiliyor muyuz?

Reves9

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asabilirsin hocam sorun yok kontrol ediyorlar zaten girişte
Hocam içeriye almalarından yana sorun olur mu açıkçası o takıldı kafama. Asmak veya asmamak çok problem değil. Kemer vesaire de sorun olabiliyormuş sanırım. O yüzden kafam karıştı açıkçası biraz.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Metehan bahar
Knk hava soğuksa herkes mont giyer zaten bir şey olmaz. Çok cepliyse fazla ararlar o kadar. Güvenlikten güvenliğe değişirde bir kere kemeri sokmamışlardı benim okulun bahçesine atmıştım.

Reves9

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk hava soğuksa herkes mont giyer zaten bir şey olmaz. Çok cepliyse fazla ararlar o kadar. Güvenlikten güvenliğe değişirde bir kere kemeri sokmamışlardı benim okulun bahçesine atmıştım.
Hocam saçma sapan kurallar işte insan ne olduğunu bilemiyor. Açık açık mont yasak veya değil diye de belirtmemişler. Yarın öyle gideceğim bakalım, olmadı bir esnaftan rica edip oraya bırakırım. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,658
Üyeler
168,475
Son üye
kaderliali
Top Bottom