Neler Yeni

Sınavda yaptığım büyük yanlış

Znsza

80+
Sana tavsiyem yalan söylemeyi bırak ve ailen sınavı sorarlarsa doğruyu söyle dayanamıyorum dedin. Eğer şiddete başvururlarsa yardım ala veya 155 ara. Kesinlikle şiddet çözüm değil. Büyüklerin varsa sınavdan sonra bir bahane ile dedenin yanına falan git yakınsa kafanı dinle. O sırada bu olanları rehber öğretmenine anlat ve yardım iste. Ailenin senin ile düzgün ilgilenmediğini söyle. Çözüm bulursun
ne yazıkki dedemde hiç bir büyük akrabağamda yok

Swanz

80+ Bronze
Böyle ailelere yapacak pek bir şey yok.Mesela benim bir arkadaşımı ailesi 1 yanlış çıkarınca bile bağırıp,hakaret ediyorlardı.Çocuk deneme sınavında tam yapabilecekken bile bile soruları yanlış yaptı.Maalesef böyle ailelere bir şey yapılamaz.Birkaç ay daha katlanacaksın.LGS'den sonra zaten onlar da senin istediklerine katlanacak :sneaky:.

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
desteğiniz için çok teşekkür edeim :)

trabzonda yaşıyorum ankaraya gitmek istiyorum
umarım gidersin dostum asla yılma. emin ol bu sene döktüğün terler senin 4 sene boyunca daha iyi eğitim almanı sağlayacak. umarım benim gibi şehir dışında okursun :)

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
8e gidiyorum ve 1.dönemin ilk başlarında çok çalışıyordum ama deneme sınavından 3 matematik yapınca ailem çok sinirlendi bağardı hakaret etti bende daha çok çalıştım 6 net yaptım gene aynı hakaretleri yaptılar bende daha çok çalışıp 14 nete yükselttim fakat yine hakaret ettikleri için artık dayanamadım ve o büyük yanlışı yaptım cevap anahtarından bakarak şu vakte kadar bütün denemelerden 1 2 yanlış çıkarttım fakat şimdi öyle bir gün geldiki yüz yüze deneme sınavı ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimal sonuncu olacağım 2 3 doğrum olacak ve bunu ailem görünce hiçte iyi şeyler olmayacak sizin önerileriniz nedir ne yapmam gerek
Okulun yaptığı deneme sınavının cevap anahtarını nasıl buldun.

Bende lgs'ye hazırlanıyorum.Bende uzakten eğitim sürecinde cevap anahtarlarına bakıyordum.İlk yüz yüze sınavda 4 matematik işaretledim 2 doğrum 2 yanlışım vardı.Artık kendi kendime dedim ki zamanı geldi,ders çalışmaya başla.Derhal ders çalışmaya başla kardeşim.Diğer ders netlerin iyiyse sadece 1 hafta yeme içme matematik çalış ben 2 hafta içinde 15 nete çıkarttım.Benim ailemde öyle çok baskıcı.Kendine bırak elinden geleni yap ailen kızdı mı git rehber öğretmeninle konuş.O sana yardımcı olacaktır sorun varsa yazabilirsin. :)

Znsza

80+
Bende lgs'ye hazırlanıyorum.Bende uzakten eğitim sürecinde cevap anahtarlarına bakıyordum.İlk yüz yüze sınavda 4 matematik işaretledim 2 doğrum 2 yanlışım vardı.Artık kendi kendime dedim ki zamanı geldi,ders çalışmaya başla.Derhal ders çalışmaya başla kardeşim.Diğer ders netlerin iyiyse sadece 1 hafta yeme içme matematik çalış ben 2 hafta içinde 15 nete çıkarttım.Benim ailemde öyle çok baskıcı.Kendine bırak elinden geleni yap ailen kızdı mı git rehber öğretmeninle konuş.O sana yardımcı olacaktır sorun varsa yazabilirsin. :)
rehber öğretmenle konuştuğumu duyarsa benim için kötü olur

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
netler zaten en başta çok düşük olur denemelerde özellikle ilk dönem 14 net yapıyorsan çok iyisindir benim dershanemde çok çalışkan birisi 0 neti bile görmüştü ama o şuan mersindeki 1. anadolu lisesine gidiyor 2. döneme doğru netlerde patlama yaşarsın zaten

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Sana bir şey diyeyim mi beni Bilgisayarı almakla tehdit ediyorlar :D Bölümüm yazılım alma gibi bir şansları yok. Aldıkları zaman onları rahat bırakmadığımdan 1 saat sonra geri paşa paşa veriyorlar.
4 sene boyunca benide öyle tehtid ettiler orta okulda her sene 1. yazılılardan 1 tane 82 alırdım o da türkçe olurdu hersene 3-4 ay bilgisayarsız kaldığım için alıştım zaten gidecek bilgisayar diye o kadar da dert etmiyorum 1. sınavlar geliyo yine gidecek bilgisayarlar annem hala 9. sınıfta 97-98 ortalama bekliyor

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
8e gidiyorum ve 1.dönemin ilk başlarında çok çalışıyordum ama deneme sınavından 3 matematik yapınca ailem çok sinirlendi bağardı hakaret etti bende daha çok çalıştım 6 net yaptım gene aynı hakaretleri yaptılar bende daha çok çalışıp 14 nete yükselttim fakat yine hakaret ettikleri için artık dayanamadım ve o büyük yanlışı yaptım cevap anahtarından bakarak şu vakte kadar bütün denemelerden 1 2 yanlış çıkarttım fakat şimdi öyle bir gün geldiki yüz yüze deneme sınavı ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimal sonuncu olacağım 2 3 doğrum olacak ve bunu ailem görünce hiçte iyi şeyler olmayacak sizin önerileriniz nedir ne yapmam gerek
cevapları ezberle kardeşim? OĞHIEWQAUIDAWDWADADW

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,161
Üyeler
165,295
Son üye
myavas
Top Bottom