Neler Yeni

Sınavda yaptığım büyük yanlış

Znsza

80+
Senin iyiliğini istedikleri için böyle yapıyorlar eğitim hayatında 2 dönüm noktası var birisi lise diğeri üniversite sınavı denemelerde kötü yapıyordum LGS'den 430 almıştım ders çalışmana bak moralini bozma
ben elimden geleni yapıyordum zaten hayatımda aldığım en düşük ortalama 96 benim beynim bu kadar alıyor ve belki destekleseler ben kendim 16 17 netlere çıkacaktım

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
8e gidiyorum ve 1.dönemin ilk başlarında çok çalışıyordum ama deneme sınavından 3 matematik yapınca ailem çok sinirlendi bağardı hakaret etti bende daha çok çalıştım 6 net yaptım gene aynı hakaretleri yaptılar bende daha çok çalışıp 14 nete yükselttim fakat yine hakaret ettikleri için artık dayanamadım ve o büyük yanlışı yaptım cevap anahtarından bakarak şu vakte kadar bütün denemelerden 1 2 yanlış çıkarttım fakat şimdi öyle bir gün geldiki yüz yüze deneme sınavı ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimal sonuncu olacağım 2 3 doğrum olacak ve bunu ailem görünce hiçte iyi şeyler olmayacak sizin önerileriniz nedir ne yapmam gerek
Ha bu arada 16-17-18 net Matematik için şu anlık çok iyi. :)
Daha sınava neredeyse 4 ay var sen bu gidişle Matematiği fullersin.
Böyle devam et. Cevap anahtarına bakma. Sadece kendini avutursun.
Fen Bilgisi dersine de önem ver. O iki dersi yaparsan zaten ilk oturum kolay geçer.

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
8e gidiyorum ve 1.dönemin ilk başlarında çok çalışıyordum ama deneme sınavından 3 matematik yapınca ailem çok sinirlendi bağardı hakaret etti bende daha çok çalıştım 6 net yaptım gene aynı hakaretleri yaptılar bende daha çok çalışıp 14 nete yükselttim fakat yine hakaret ettikleri için artık dayanamadım ve o büyük yanlışı yaptım cevap anahtarından bakarak şu vakte kadar bütün denemelerden 1 2 yanlış çıkarttım fakat şimdi öyle bir gün geldiki yüz yüze deneme sınavı ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimal sonuncu olacağım 2 3 doğrum olacak ve bunu ailem görünce hiçte iyi şeyler olmayacak sizin önerileriniz nedir ne yapmam gerek
Öncelikle ailenin sana böyle davranması gerçekten hiç hoş bir durum değil adına üzüldüm, netlerine gelecek olursak bir sürecin içerisindesin hiçkimse tam başlamadı sen de öylesin netlerin elbet yükselecektir, sen çalışmalarına devam et zaten netlerinde artış varmış. Umarım istediğin yere gelip ailene karşı en güzel cevabı vermiş olursun. Başarılar dilerim kardeşim

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
merhabalar, ben geçen sene lgsye girdim ve bu kadar olmasa da baskı altında kaldım. ama yılmadım daha çok çalıştım ve 0.5 civarı yüzdelik bir dilim yaptım. sana tavsiyem benim gibi şehir dışında okuman.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
ben elimden geleni yapıyordum zaten hayatımda aldığım en düşük ortalama 96 benim beynim bu kadar alıyor ve belki destekleseler ben kendim 16 17 netlere çıkacaktım
Belki de ailen seni desteklediği için en düşük 96 alıyorsundur ?

Znsza

80+
desteğiniz için çok teşekkür edeim :)

trabzonda yaşıyorum ankaraya gitmek istiyorum

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Sana tavsiyem yalan söylemeyi bırak ve ailen sınavı sorarlarsa doğruyu söyle dayanamıyorum dedin. Eğer şiddete başvururlarsa yardım ala veya 155 ara. Kesinlikle şiddet çözüm değil. Büyüklerin varsa sınavdan sonra bir bahane ile dedenin yanına falan git yakınsa kafanı dinle. O sırada bu olanları rehber öğretmenine anlat ve yardım iste. Ailenin senin ile düzgün ilgilenmediğini söyle. Çözüm bulursun

majorw0w

80+ Silver
Türkiye'de futbolcular da küfürle çalışıyor gibi olmuş :D Hakaret etmelerine üzüldüm kendine güven yaparsın sınavda tek olduğunu düşün.

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Sana bir şey diyeyim mi beni Bilgisayarı almakla tehdit ediyorlar :D Bölümüm yazılım alma gibi bir şansları yok. Aldıkları zaman onları rahat bırakmadığımdan 1 saat sonra geri paşa paşa veriyorlar.

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
Öncelikle ailenin sana böyle davranması gerçekten hiç hoş bir durum değil adına üzüldüm, netlerine gelecek olursak bir sürecin içerisindesin hiçkimse tam başlamadı sen de öylesin netlerin elbet yükselecektir, sen çalışmalarına devam et zaten netlerinde artış varmış. Umarım istediğin yere gelip ailene karşı en güzel cevabı vermiş olursun. Başarılar dilerim kardeşim
Bu arada yaptığın yanlışı görmemişim şimdi farkettim cevap anahtarına bakarak sadece aileni değil kendini de kandırmış olursun o yüzden bir daha bu hatayı yapma kendin için en iyisi olur

Top Bottom