Neler Yeni

sınavdan düşük aldım diye annem telefon ve bilgisayarımı alıyor

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
ilimdeki en iyi liselerden birindeyim nitelikli lise puanı gayet yüksek hocalar da bu yüzden çok zor soruyor matematikten sınıfta herkes 3-4 doğru yapmış bende o civarda annem telefonumu ve bilgisayarımı alacağını söyeldi en yükske 100 dimi dedi en yüksek 80 dedim neden 80 almadın dedi ama 100 alsam banane senin notun derdi ne yapabilirim
Abi kadın doğru söylüyor ha :)

şahin doğan

80+ Platinum
elinden telefon bilgisayar alınınca üzülüyormusun cidden ? çocuk gibi davranma

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
ilimdeki en iyi liselerden birindeyim nitelikli lise puanı gayet yüksek hocalar da bu yüzden çok zor soruyor matematikten sınıfta herkes 3-4 doğru yapmış bende o civarda annem telefonumu ve bilgisayarımı alacağını söyeldi en yükske 100 dimi dedi en yüksek 80 dedim neden 80 almadın dedi ama 100 alsam banane senin notun derdi ne yapabilirim
Git diğer sınavlarına çalış yüksek alırsan kizmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
elinden telefon bilgisayar alınınca üzülüyormusun cidden ? çocuk gibi davranma
Üzülmek başka saçmalık olmak başka. Üzülmemiştir sinirlenmiştir. Yaşı başı kaç olmus hala böyle anneler babalar var cok sacma. Çocugu daha da demorelize etmekten başka işe yaramaz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,755
İsim
Eren Yeager
Ben ailelerin zorla elinden bir şey alma davranışlarını anlayamıyorum benim elimden zorla bir şey alsalar onlara inat çalışmam ulan
Ki aldılar bir kere Laptopumu saklamışlardı ama bulmuştum ondan sonra daha da yeltenmediler

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Top Bottom