Neler Yeni

sınavdan düşük aldım diye annem telefon ve bilgisayarımı alıyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Üzülmek başka saçmalık olmak başka. Üzülmemiştir sinirlenmiştir. Yaşı başı kaç olmus hala böyle anneler babalar var cok sacma. Çocugu daha da demorelize etmekten başka işe yaramaz.
Ben lise 2'yim, çoğu zaman iyi getiririm sınav notlarımı fakat 1 kere kötü getirdiğim an 1 ay bilgisayar/telefon cezası verir babam. Bişey diyemiyorum o yüzden susmaktan başka bir çarem yok şuanlık, çocuk gibi üzülüp ağlayacak değilim ya sinirleniyorum dediğin gibi.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ben mattan 10 aldım oda adımı soyadımı yazdığım için galiba.
Napim anlamıyorum :D

Maeve Wiley

80+ Bronze
Ben bir dersten 55 almıştım. Normalde not ortalamam hep 90 civarıdır bu sene baya bozdum. Babam öğrendiğinde kızmadı sadece "önemli değil" dedi. Çok içime oturdu, keşke sabahlara kadar kızsa birşeyleri yasaklasa dedim.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
elinden telefon bilgisayar alınınca üzülüyormusun cidden ? çocuk gibi davranma
yapacak bişi yok duvara mı bakim okduğum kitaplar 1 haftada biter kalan 4 hafta?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bir dersten 55 almıştım. Normalde not ortalamam hep 90 civarıdır bu sene baya bozdum. Babam öğrendiğinde kızmadı sadece "önemli değil" dedi. Çok içime oturdu, keşke sabahlara kadar kızsa birşeyleri yasaklasa dedim.
benimde öyle en düşük oratlamam 90 o da geçen sene getirdim ondan önce 96.5 den düşük ortalamam

Top Bottom