sınavdan düşük aldım diye annem telefon ve bilgisayarımı alıyor

ilimdeki en iyi liselerden birindeyim nitelikli lise puanı gayet yüksek hocalar da bu yüzden çok zor soruyor matematikten sınıfta herkes 3-4 doğru yapmış bende o civarda annem telefonumu ve bilgisayarımı alacağını söyeldi en yükske 100 dimi dedi en yüksek 80 dedim neden 80 almadın dedi ama 100 alsam banane senin notun derdi ne yapabilirim
Abi kadın doğru söylüyor ha :)

elinden telefon bilgisayar alınınca üzülüyormusun cidden ? çocuk gibi davranma

ilimdeki en iyi liselerden birindeyim nitelikli lise puanı gayet yüksek hocalar da bu yüzden çok zor soruyor matematikten sınıfta herkes 3-4 doğru yapmış bende o civarda annem telefonumu ve bilgisayarımı alacağını söyeldi en yükske 100 dimi dedi en yüksek 80 dedim neden 80 almadın dedi ama 100 alsam banane senin notun derdi ne yapabilirim
Git diğer sınavlarına çalış yüksek alırsan kizmaz

elinden telefon bilgisayar alınınca üzülüyormusun cidden ? çocuk gibi davranma
Üzülmek başka saçmalık olmak başka. Üzülmemiştir sinirlenmiştir. Yaşı başı kaç olmus hala böyle anneler babalar var cok sacma. Çocugu daha da demorelize etmekten başka işe yaramaz.

Ben ailelerin zorla elinden bir şey alma davranışlarını anlayamıyorum benim elimden zorla bir şey alsalar onlara inat çalışmam ulan
Ki aldılar bir kere Laptopumu saklamışlardı ama bulmuştum ondan sonra daha da yeltenmediler

Geri