Yardım Sınavdan kalmak istemiyorum

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
a1 ehliyet alcam her şey tamam ama güzergahı ezberleyemedim ne yapabilirim aracımda yok güzergahı çalışmak için pazar sınav var eğitimler bitti

a1 ehliyet alcam her şey tamam ama güzergahı ezberleyemedim ne yapabilirim aracımda yok güzergahı çalışmak için pazar sınav var eğitimler bitti
Eğer kurstan rica ederseniz size ekstra ders verebilirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve benim bildiğim araba ile motor güzergahları aynı oraya gelenlerden birine sorabilirsiniz.

sordum yok dedi bana birde para vermek istemiyorum bida onlara

Ve benim bildiğim araba ile motor güzergahları aynı oraya gelenlerden birine sorabilirsiniz.
bi şekilde hile hurda ile bişey yapamaz mıyım

Bölgenizdeki kurslar YouTube videosu çekerler genelde. Oradan bulmayı deneyin.

Genelde videolar olur . Veya baktın son cagre sınav zamanı öndeki kursiyeri takip et genelde . Senin önünde de sınava giren insanlar olacak

Genelde videolar olur . Veya baktın son cagre sınav zamanı öndeki kursiyeri takip et genelde . Senin önünde de sınava giren insanlar olacak
malesef öyle olmicak hocam

Ya sanki her zaman yolları bileceksin kardeşim bilmediğin yodada sürmeyi öğren senin gibiler yüzünden kazalar oluyor

Motorun güzergahında bir şey yok dümdüz kurallara uyarak rotadan gidip geliyorsun. Motorda zor olan şey parkuru geçmek, kalanların neredeyse hepsi parkurdan kalıyor.

Hocam imkanı yok ya önünüzden başka bir aday çıkacak onu takip edeceksiniz.

Sınav günü sınav aracı dolu oluyor bide kalabalık yerse herkes 30 la gidiyor birbirinizi görürsünüz en son düşüneceğin şey güzergah olsun bende 4-5 kere ders alıp sınava girdim hiç deneyimim yokken geçersin sonucu düşünme adım adım düşün yani kemeri sinyali sonra yola çıkmayı sonra yolu sonra parkı falan hepsini birden düşünürsen kalırsın sakin olmaya çalış

3-4 dakika arayla cikiyorlar ve net şekilde gözüküyor çünkü ben öyle aldım ehliyeti sadece bilgisi olsun diye yazıyorum
Araç ve motorlar için aynı parkur oluyor genel olarak çünkü güzergah aynısı
hocam kura çekilcek 2 tane güzergah var bide sınavı tek tek yapıcaz aynı anda başkaları sınav yapmicak

Ya sanki her zaman yolları bileceksin kardeşim bilmediğin yodada sürmeyi öğren senin gibiler yüzünden kazalar oluyor
boş yapacaksan git başka yerde yap burda yardım istiyoruz sen boş yapıyosun yardım etmenede gerek yok sus yeter oksijen kaybı yapma

Sınav günü sınav aracı dolu oluyor bide kalabalık yerse herkes 30 la gidiyor birbirinizi görürsünüz en son düşüneceğin şey güzergah olsun bende 4-5 kere ders alıp sınava girdim hiç deneyimim yokken geçersin sonucu düşünme adım adım düşün yani kemeri sinyali sonra yola çıkmayı sonra yolu sonra parkı falan hepsini birden düşünürsen kalırsın sakin olmaya çalış
teşekkürler bugün emanet motor aldım biraz çalıştım güzergahı

hocam kura çekilcek 2 tane güzergah var bide sınavı tek tek yapıcaz aynı anda başkaları sınav yapmicak

boş yapacaksan git başka yerde yap burda yardım istiyoruz sen boş yapıyosun yardım etmenede gerek yok sus yeter oksijen kaybı yapma

teşekkürler bugün emanet motor aldım biraz çalıştım güzergahı
Bana oksijen kaybı mı diyorsun sen somava hile karıştırarak gwçmek istiyen adam daha araba sürmeyi bilmeyen adam gelmiş bana ne diyor ya trafikte sizin gibiler yüzünden kaç kişi ölüyor biliyormusun diyorum boş yapma diyor umarım bir gün bu dediklerinin bedelini yolda ödersiniz tek diceğim bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,544
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri