Eğer kurstan rica ederseniz size ekstra ders verebilirler.a1 ehliyet alcam her şey tamam ama güzergahı ezberleyemedim ne yapabilirim aracımda yok güzergahı çalışmak için pazar sınav var eğitimler bitti
Ve benim bildiğim araba ile motor güzergahları aynı oraya gelenlerden birine sorabilirsiniz.a1 ehliyet alcam her şey tamam ama güzergahı ezberleyemedim ne yapabilirim aracımda yok güzergahı çalışmak için pazar sınav var eğitimler bitti
sordum yok dedi bana birde para vermek istemiyorum bida onlaraEğer kurstan rica ederseniz size ekstra ders verebilirler.
bi şekilde hile hurda ile bişey yapamaz mıyımEğer kurstan rica ederseniz size ekstra ders verebilirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve benim bildiğim araba ile motor güzergahları aynı oraya gelenlerden birine sorabilirsiniz.
Bölgenizdeki kurslar YouTube videosu çekerler genelde. Oradan bulmayı deneyin.a1 ehliyet alcam her şey tamam ama güzergahı ezberleyemedim ne yapabilirim aracımda yok güzergahı çalışmak için pazar sınav var eğitimler bitti
3-4 dakika arayla cikiyorlar ve net şekilde gözüküyor çünkü ben öyle aldım ehliyeti sadece bilgisi olsun diye yazıyorummalesef öyle olmicak hocam
Ya sanki her zaman yolları bileceksin kardeşim bilmediğin yodada sürmeyi öğren senin gibiler yüzünden kazalar oluyorsordum yok dedi bana birde para vermek istemiyorum bida onlara
bi şekilde hile hurda ile bişey yapamaz mıyım
Motorun güzergahında bir şey yok dümdüz kurallara uyarak rotadan gidip geliyorsun. Motorda zor olan şey parkuru geçmek, kalanların neredeyse hepsi parkurdan kalıyor.a1 ehliyet alcam her şey tamam ama güzergahı ezberleyemedim ne yapabilirim aracımda yok güzergahı çalışmak için pazar sınav var eğitimler bitti
Hocam imkanı yok ya önünüzden başka bir aday çıkacak onu takip edeceksiniz.sordum yok dedi bana birde para vermek istemiyorum bida onlara
bi şekilde hile hurda ile bişey yapamaz mıyım
hocam kura çekilcek 2 tane güzergah var bide sınavı tek tek yapıcaz aynı anda başkaları sınav yapmicak3-4 dakika arayla cikiyorlar ve net şekilde gözüküyor çünkü ben öyle aldım ehliyeti sadece bilgisi olsun diye yazıyorum
Araç ve motorlar için aynı parkur oluyor genel olarak çünkü güzergah aynısı
boş yapacaksan git başka yerde yap burda yardım istiyoruz sen boş yapıyosun yardım etmenede gerek yok sus yeter oksijen kaybı yapmaYa sanki her zaman yolları bileceksin kardeşim bilmediğin yodada sürmeyi öğren senin gibiler yüzünden kazalar oluyor
teşekkürler bugün emanet motor aldım biraz çalıştım güzergahıSınav günü sınav aracı dolu oluyor bide kalabalık yerse herkes 30 la gidiyor birbirinizi görürsünüz en son düşüneceğin şey güzergah olsun bende 4-5 kere ders alıp sınava girdim hiç deneyimim yokken geçersin sonucu düşünme adım adım düşün yani kemeri sinyali sonra yola çıkmayı sonra yolu sonra parkı falan hepsini birden düşünürsen kalırsın sakin olmaya çalış
Bana oksijen kaybı mı diyorsun sen somava hile karıştırarak gwçmek istiyen adam daha araba sürmeyi bilmeyen adam gelmiş bana ne diyor ya trafikte sizin gibiler yüzünden kaç kişi ölüyor biliyormusun diyorum boş yapma diyor umarım bir gün bu dediklerinin bedelini yolda ödersiniz tek diceğim buhocam kura çekilcek 2 tane güzergah var bide sınavı tek tek yapıcaz aynı anda başkaları sınav yapmicak
boş yapacaksan git başka yerde yap burda yardım istiyoruz sen boş yapıyosun yardım etmenede gerek yok sus yeter oksijen kaybı yapma
teşekkürler bugün emanet motor aldım biraz çalıştım güzergahı