sınavlar başlıyor ama bir şey öğrenemedim

tunahangenç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,301
sınavlar kasımda başlıyormuş online derste ne fizikten ne kimyadan ne biyolojiden yani sayısaldan hiç bir şey aklımda yok ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Aynı sorun bende de var.

Eğer şuan bile ders kaçırıyorsan daha kötü
Derslerine katılmaya devam et ve önceki konuları yardımcı kaynak,videolarla öğrenmeye bak.
bütün derslere giriyorum şuana kadar en fazla 2 ders kaçırmışımdır o da elektrik kesintisi ama kafama girmiyor sayısal dan bir şey hemen gidiyor anlamıyorum ama sözeli yapıyorum

bütün derslere giriyorum şuana kadar en fazla 2 ders kaçırmışımdır o da elektrik kesintisi ama kafama girmiyor sayısal dan bir şey hemen gidiyor anlamıyorum ama sözeli yapıyorum
Normal her konuyu zaten net anlayamazsın sadece bazı konuları hatırlıyorum bende
Derslerden sonra konuyu pekiştir ve o konu hakkında 1 2 test çöz

Bizimki de özel okul taramalı tüfek gibi işliyorlar. 9. sınıflara okullar açıldı 11 lere açılmadı. 2004lüler defolu mu anlamış değilim.

Bizimki de özel okul taramalı tüfek gibi işliyorlar. 9. sınıflara okullar açıldı 11 lere açılmadı. 2004lüler defolu mu anlamış değilim.
aynen bende şuan senin durumundayım benimki de özel okul durmuyolar sürekli gidiyorlar çabuk unutuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,779
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri