Büyük,İskender Büyük.Senden Büyük Allah Var!(Silahını çıkarır ve 2 el vurur.)Sen beni ölümle mi tehtit ediyin İskender beg?
-Şeref Zazaoğlu (Arkada KVP Zaza Dayı Remix Racon şarkısı çalmaya başlar...)
-Tek kollu Güllü Erhan.
Büyük,İskender Büyük.Senden Büyük Allah Var!(Silahını çıkarır ve 2 el vurur.)Sen beni ölümle mi tehtit ediyin İskender beg?
-Şeref Zazaoğlu (Arkada KVP Zaza Dayı Remix Racon şarkısı çalmaya başlar...)
14 yaşındayım lise 1 deyim annem hala diyo ki 90 dan aşşa not alırsan pc balkondan uçar13 14 yaş ortaokul yaşıdır ve yazılı notları önemli değildir. 13 14le tartışmazsın ki denemesi bile büyük hatadır.
Hadi iyi akşamlar cümleten...
Ndn aynı sorun14 yaşındayım lise 1 deyim annem hala diyo ki 90 dan aşşa not alırsan PC balkondan uçar
sence üni sınavı ve yazılılar ayrı değerdemi?Adamlar 3 milyon kişinin girdiği uni sınavını ertelemdi sizin yazılılarınızı erteleyecegini hiç sanmıyorum
bide kendlieri diyo lise zor 80 üstü not alman zor diyeNdn aynı sorun![]()
Bence hayırsence üni sınavı ve yazılılar aynı değerdemi?
Hayır değil. Üniversite sınavı TYT AYT; yazılılar ise ders başına yılda 4, toplam lise hayatında bir dersten 16 kere yazılı olma hakkın bulunuyor.sence üni sınavı ve yazılılar aynı değerdemi?
Bu sınavlara ama yaklaşık 10 milyon kiişi giricek.Adamlar 3 milyon kişinin girdiği uni sınavını ertelemdi sizin yazılılarınızı erteleyecegini hiç sanmıyorum
Bence olucak olmazsa çok büyük isyan çıkar herkes ayaklanır canlı derse giremeyen var aile sorunları olan var aile hastalıgı olan var telefonu bilgisayarı olmayan var sayıyımmı daha sorun?İptal olmaz bakan okulları açacaz dedi.Okullari açacaz diyen bakan,sinavlari iptal etmez.
Zaten ayaklandı son 4 günde sınav, okul ve bakanlık ile ilgili 2 milyonu aşkın twit atıldı.Bence olucak olmazsa çok büyük isyan çıkar herkes ayaklanır canlı derse giremeyen var aile sorunları olan var aile hastalıgı olan var telefonu bilgisayarı tabşeti olmayan var sayıyımmı daha sorun?
Onlar için bu sorun değilBence olucak olmazsa çok büyük isyan çıkar herkes ayaklanır canlı derse giremeyen var aile sorunları olan var aile hastalıgı olan var telefonu bilgisayarı olmayan var sayıyımmı daha sorun?