Neler Yeni

Sınavlar ertelenmez diyenlere gelsin

majorw0w

80+ Silver
Sende galiba insanları düşünmeyen sağlığı düşünmeyen ve sınavı olmayan birisin
Aynen insanları düşünmedigim için sahada çalışıp corona geçirdim. Vatandaş sırf hayvancılıktan devletten destek alsın diye çalıştım ve aldılar çok şükür vicdanım rahat sen ne yapıyorsun evinde böyle agresif paylaşım yaparak ? Tahmin edeyim oyun oynamaya devam edeceksin. Bir puanlama elbet yapılacak vaka sayılarında herkesi toplu sınav yapamazsın zaten. Ama bu paylaşımınla kendini belli ettin.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Aynen insanları düşünmedigim için sahada çalışıp corona geçirdim. Vatandaş sırf hayvancılıktan devletten destek alsın diye çalıştım ve aldılar çok şükür vicdanım rahat sen ne yapıyorsun evinde böyle agresif paylaşım yaparak ? Tahmin edeyim oyun oynamaya devam edeceksin. Bir puanlama elbet yapılacak vaka sayılarında herkesi toplu sınav yapamazsın zaten. Ama bu paylaşımınla kendini belli ettin.
Öğrencinin halinden bı tek öğrenci anlarmis bunu şimdi daha iyi anlıyorum. Ayrıca boş boş dolanmiyorum. Düzenli olarak ders çalışıyorum sağlığımızı düşünüyorum ve ayriyaten imkanı olmayanlar var bu kadar bencil olmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max yaş 14 paylaşımı 🙂 eninde sonunda olacak o sınav. Bir şekilde puanlama verilecek hayattan da erteleme yapıyorsun farkında değilsin. Sen ders calismayanlardansin galiba.
Nedense 14 yasinda lise başlamıyor

majorw0w

80+ Silver
Max 14 yaş diyerek kendi yaşını belli ediyorsun. Ayriyetten ders çalışmayanlardan ise senden daha akıllıdır, teknoloji çağındayız ders çalışan tıp okumuyorsa tabiri caizse "enai"dir.
Sen tıp okumuyorsun galiba ? Bak yazdığımı hala idrak edememissin teknoloji çağında olmana rağmen. Diyorum ki o puanlama elbet yapılacak hayattan erteleme de yapmış oluyorsun.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Sen tıp okumuyorsun galiba ? Bak yazdığımı hala idrak edememissin teknoloji çağında olmana rağmen. Diyorum ki o puanlama elbet yapılacak hayattan erteleme de yapmış oluyorsun.
Evt bı gün olucak ona lafım yok en azından ortalık sakinlessin vakalar azalsin

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Herkesi memnun edemezsin. Birşekilde bu seneyi atlatacaklar. Bu arada bu kafa ile devam edersen perma banın yakındır. Önceden ban yemişssin zaten.
Dostum haklı olmadığında susman gerek. Banı nereden konuya soktun aklım el vermiyor, umarım düzelirsin.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Max yaş 14 paylaşımı 🙂 eninde sonunda olacak o sınav. Bir şekilde puanlama verilecek hayattan da erteleme yapıyorsun farkında değilsin. Sen ders calismayanlardansin galiba.
Ama güzel olan kısmı ne biliyor musun? 13 yaşında liseye giden yok...

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sadece İstanbul'a falan geçerli değil. Akşam hepinize haber gelir. Pazartesi sınav yok. Her şey Pazartesi akşamı belli olacak hatta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,845
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom