Neler Yeni

Sınavlar Hakkında Düşüncem.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Herkese selam dostlar, bu konumda sınavlar hakkında kendimin düşüncelerini anlatacağım, sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum, metnimi okuyup eleştirilerinizi yapmanızı rica ediyorum.

Sınavlar neden olmalı?
Sınav bir öğrencinin kendisinin nerede olduğunu görmesini sağlar. Liselilerin çoğu da bende dahil bu sene yattı. Sınav olunca korkuyorlar hasdaglar açıyorlar, bu çok yanlış bir düşünce bence. Bu tarz kişilere inat sınav olmalı diyorum.
Sınavlar neden olmamalı?
Mutasyonlu virüs de dahil virüs halen yayılıyor, evimde 2 kişi var 70 yaş üstü, birisi bir yakını kaybetti, korona sebebiyle.(Daha da aşı olamadılar.) Bende dedemi kaybettiğimden beri bir daha sokağa çıkma taraftarı değildim çıkmadım da zaten. Okulların açılacağını bildiğim için bu gün tıraş olmaya gittim berber bile herkese aynı örtüyü kullanıyor. Tedbir 0, çok sinirlendim, bu tedbirsizlikle okulların açılması salgının gidişatını olumsuz yönde değiştirebilir. Aynı zamanda okulların kalabalık olması da bizim için bir sakınca. Üstüne üstlük öğretmenler de aşı olmamış. Bu sebeplerden dolayı da açılmaması taraftarıyım.

Ben okulların açılmasını desteklemiyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
En azından Samsun için Vaka oranı yüksek olan iller için biraz olsun sınavlar ertelenebilir. [YERİNDE KARAR diyorlarsa bu olabilir]

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Okulların yüz yüze eğitime başlanması hakkında tartışmalar online yapılıyor desem yeterli olur diye tahmin ediyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Okullar açılmasın ama sınavlar olsun.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
200000 vakanın olduğu ilde okulun açılması çok ilginç.

Evet o 200000 vakalık yerde yaşıyorum.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
200000 vakanın olduğu ilde okulun açılması çok ilginç.

Evet o 200000 vakalık yerde yaşıyorum.
Neresi?
Herkese selam dostlar, bu konumda sınavlar hakkında kendimin düşüncelerini anlatacağım, sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum, metnimi okuyup eleştirilerinizi yapmanızı rica ediyorum.

Sınavlar neden olmalı?
Sınav bir öğrencinin kendisinin nerede olduğunu görmesini sağlar. Liselilerin çoğu da bende dahil bu sene yattı. Sınav olunca korkuyorlar hasdaglar açıyorlar, bu çok yanlış bir düşünce bence. Bu tarz kişilere inat sınav olmalı diyorum.
Sınavlar neden olmamalı?
Mutasyonlu virüs de dahil virüs halen yayılıyor, evimde 2 kişi var 70 yaş üstü, birisi bir yakını kaybetti, korona sebebiyle.(Daha da aşı olamadılar.) Bende dedemi kaybettiğimden beri bir daha sokağa çıkma taraftarı değildim çıkmadım da zaten. Okulların açılacağını bildiğim için bu gün tıraş olmaya gittim berber bile herkese aynı örtüyü kullanıyor. Tedbir 0, çok sinirlendim, bu tedbirsizlikle okulların açılması salgının gidişatını olumsuz yönde değiştirebilir. Aynı zamanda okulların kalabalık olması da bizim için bir sakınca. Üstüne üstlük öğretmenler de aşı olmamış. Bu sebeplerden dolayı da açılmaması taraftarıyım.

Ben okulların açılmasını desteklemiyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
9.5k dan fazla vaka var ve okulu açıyorlar.
bandicam 2021-02-25 20-57-39-039.jpg

bandicam 2021-02-25 20-57-54-120.jpg

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok mantıklı bir açıklama yapılmış.
Pazartesi Kabine Toplantısında konuşulacakmış. Aaa oda ne? Sınavlar pazartesi başlıyor. Güzel mantık o.O2 o.O2
Madem sınavlara başlıyoruz bitirelim bari.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok mantıklı bir açıklama yapılmış.
Pazartesi Kabine Toplantısında konuşulacakmış. Aaa oda ne? Sınavlar pazartesi başlıyor. Güzel mantık o.O2 o.O2
Madem sınavlara başlıyoruz bitirelim bari.
bizi apt*l yerine koyuyorlar resmen ya son ümit yarın. şimdiye kadar ertelenme haberleri hep cuma günleri bilim kurulu toplantısından sonra açıklandı belki yine öyle olur.
çalışsaydın demeyin şu anda bir yandan zaten biyoloji çalışıyorum hasta etmeyin adamı

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,577
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom