Sınavlar Hakkında Düşüncem.

bizi apt*l yerine koyuyorlar resmen ya son ümit yarın. şimdiye kadar ertelenme haberleri hep cuma günleri bilim kurulu toplantısından sonra açıklandı belki yine öyle olur.
çalışsaydın demeyin şu anda bir yandan zaten biyoloji çalışıyorum hasta etmeyin adamı
Bilim kurulu bugündü zaten. Ziya Selçuk bilim kurulu toplantısına, bilim kurulu da kabine toplantısına verdi konuyu o.O2 Yeni yeni toplantılar öğreneceğiz.

Bilim kurulu bugündü zaten. Ziya Selçuk bilim kurulu toplantısına, bilim kurulu da kabine toplantısına verdi konuyu o.O2 Yeni yeni toplantılar öğreneceğiz.
Eğer Bilim kurulundan iptal kararı çıktıysa yarın MEB açıklama yapar.

Eğer Bilim kurulundan iptal kararı çıktıysa yarın MEB açıklama yapar.
ahh keşke valla 3. saatten sonra anlayamıyorum. günde 2 saat 2 saat bitiririm ne güzel en azından 15 marta ertelenir inşallah

Benimde 8 saat canlı dersten sonra çalışasım kalmıyor yoruluyorum.
ben artık canlı derslere girip sessize alıyorum, kendim youtubedan çalışıyorum daha iyi oluyor.

Herkese selam dostlar, bu konumda sınavlar hakkında kendimin düşüncelerini anlatacağım, sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum, metnimi okuyup eleştirilerinizi yapmanızı rica ediyorum.

Sınavlar neden olmalı?
Sınav bir öğrencinin kendisinin nerede olduğunu görmesini sağlar. Liselilerin çoğu da bende dahil bu sene yattı. Sınav olunca korkuyorlar hasdaglar açıyorlar, bu çok yanlış bir düşünce bence. Bu tarz kişilere inat sınav olmalı diyorum.
Sınavlar neden olmamalı?
Mutasyonlu virüs de dahil virüs halen yayılıyor, evimde 2 kişi var 70 yaş üstü, birisi bir yakını kaybetti, korona sebebiyle.(Daha da aşı olamadılar.) Bende dedemi kaybettiğimden beri bir daha sokağa çıkma taraftarı değildim çıkmadım da zaten. Okulların açılacağını bildiğim için bu gün tıraş olmaya gittim berber bile herkese aynı örtüyü kullanıyor. Tedbir 0, çok sinirlendim, bu tedbirsizlikle okulların açılması salgının gidişatını olumsuz yönde değiştirebilir. Aynı zamanda okulların kalabalık olması da bizim için bir sakınca. Üstüne üstlük öğretmenler de aşı olmamış. Bu sebeplerden dolayı da açılmaması taraftarıyım.

Ben okulların açılmasını desteklemiyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
gayet haklı bir konu

Geri