Sanmıyorum, MEB bu zamana kadar inadından vazgeçmedi, vazgeçeceğini de sanmıyorum.1 Gün içinde 500k tweet bir kaç gün içinde 200k küsür imza toplandı. Halen daha devam ediyor bunlar. Sizce bu akşam bu durumla ilgili olumlu bir sonuç çıkar mı?![]()
Çıkmaz bence. Kurul toplanınca hep birlikte göreceğiz. Sınavlara kadar bir daha kurul toplanmaz çok acil bir durum olmazsa.1 Gün içinde 500k tweet bir kaç gün içinde 200k küsür imza toplandı. Halen daha devam ediyor bunlar. Sizce bu akşam bu durumla ilgili olumlu bir sonuç çıkar mı?![]()
Sanmıyorum, MEB bu zamana kadar inadından vazgeçmedi, vazgeçeceğini de sanmıyorum.
İptal olması gerekiyor fakat olmayacak.
son şansımız gibiÇıkmaz bence. Kurul toplanınca hep birlikte göreceğiz. Sınavlara kadar bir daha kurul toplanmaz çok acil bir durum olmazsa.
2020 LGS'de sağlam şaşırttılar.Umarım bir kez olsun şaşırtırlar
Ümit yok yani2020 LGS'de sağlam şaşırttılar.
Örnek sorulara benzer hiçbir şey çıkmadı.
Ben öyle düşünüyorum.Ümit yok yani![]()
İmkanı olmayan çok öğrenci var. yakınımda da çokça fazla ama devletin dağıtıcak olduğu tabletler bile sınav geldi ortalıkta yok. Ayrıca günlük vaka sayılarıda cabsıNiye iptal istiyorsunuz?
Bende çalışıyorum çünkü güvenmiyorum. derdim çalışmamak değil zaten önemli olanın sağlık olması ve derslere giriş ort. göre geçmemizBence Sınavlar iptal olacak çalışmayın demiyorum bence olmayacak.Ben önlemimi alıyorum çalııyorum.