Sınavlar Nasil olacak ?

beritankorkusuz

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
Dostlar sinavlar nasil yapılacak bilgisi olan var mi ?

Kardesim 10.sinif 1. Sınavlarını yüz yüze yaptılar sonra okullar kapatıldı. Ve hiç 1. Sinav olmayan öğrenciler var.

biz 1. sınavları olduk 2.leri heralde yılın başında okullar sınav için açılabilir ben düşüncem

biz 1. sınavları olduk 2.leri heralde yılın başında okullar sınav için açılabilir ben düşüncem
Bence sınav olanlar bir daha olmaz , çünkü 2 sınav yapamazlar , daha hiç sınava girmeyenler var. Olanlar için yapmayacaklar heralde , olmayanlar için 1. Sinac olacak

Siri cevaplıyor;
Biz 1. sınavların yarısını yaptık sıkıntı şu tam Matematik olacaktık olamadık. Olacak konular 2 iken şimdi 6 konu çıkacak :cautious: Eğitim bakanımıza göre her öğrencinin karne almasını istiyorlarmış. Virüs düşüşe geçtiğinde en az 1. sınavları olacakmışız.

Siri cevaplıyor;
Biz 1. sınavların yarısını yaptık sıkıntı şu tam Matematik olacaktık olamadık. Olacak konular 2 iken şimdi 6 konu çıkacak :cautious: Eğitim bakanımıza göre her öğrencinin karne almasını istiyorlarmış. Virüs düşüşe geçtiğinde en az 1. sınavları olacakmışız.
Yani olanlar kurtuldu kalanlar gittu

Dostlar sinavlar nasil yapılacak bilgisi olan var mi ?

Kardesim 10.sinif 1. Sınavlarını yüz yüze yaptılar sonra okullar kapatıldı. Ve hiç 1. Sinav olmayan öğrenciler var.
Bu gidişle yazılı olmama ihtimalimiz yüksek.Proje tarzı birşeyler yapabiliriz not almak için.

Online derslere katılım ve verilen ödevleri yapmaya göre bir sınav notu verilecek diye de bir dedikodu var. Ne kadar doğru bilemem ama umarım böyle olur.

Bende 4 tane sınava girdim.
Bakan karne karne diye tutturdu lazım mı o kadar ben anlamıyorum

Geri