Sınavlara göre ders kanalı önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,034
Son 2 gün kaldı youtube videoları ile ders çalışıyorum öneri yapabilirmisiniz şuanlık bilgisayar dersi için arıyorum aslında yine bütün dersler için lazım

9. Sınıf

Son 2 gün kaldı youtube videoları ile ders çalışıyorum öneri yapabilirmisiniz şuanlık bilgisayar dersi için arıyorum aslında yine bütün dersler için lazım

9. Sınıf
Matematik için Rehber Matematik çok iyi kanal. Diğer dersler için Tonguç izleyebilirsin

Matematik için Rehber Matematik , Tunç Kurt Matematik , Pisagor Okulu
Fizik için VİP Fizik , Fizikle Barış
Biyoloji için Selin Hoca
Kimya için Kimya Adası

Hayır haftalardır video izliyorum ama yinede sanki yapamayacak gibi hissediyorum
Rahatla kral deneme falan çözersen sonuçlarına bakarsan rahatlarsın bol bol test çözerek stresini atabilirsin

Rehber Matematik

9. Sınıf
Şu an şu kanalı izliyorum. Çektiği videolardaki testler hocalarımızın attığı sınava yönelik örnek testlere çok benziyor. Oynatma listesinden 9.sınıf 1. dönem'i bulabilirsin.

Rahatla kral deneme falan çözersen sonuçlarına bakarsan rahatlarsın bol bol test çözerek stresini atabilirsin
Kafam allak bullak oldu her dersten bir şey ezberlemek zorundayım o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,354
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri