Sorgulama.Yeni mi çalışmaya başladın?
Matematik için Rehber Matematik çok iyi kanal. Diğer dersler için Tonguç izleyebilirsinSon 2 gün kaldı youtube videoları ile ders çalışıyorum öneri yapabilirmisiniz şuanlık bilgisayar dersi için arıyorum aslında yine bütün dersler için lazım
9. Sınıf
Rahatla kral deneme falan çözersen sonuçlarına bakarsan rahatlarsın bol bol test çözerek stresini atabilirsinHayır haftalardır video izliyorum ama yinede sanki yapamayacak gibi hissediyorum
Video izleyerek hiçbir şey yapamazsın zaten.Hayır haftalardır video izliyorum ama yinede sanki yapamayacak gibi hissediyorum
Video izle test çöz yanlışlarını kontrol et. Bitti.Hayır haftalardır video izliyorum ama yinede sanki yapamayacak gibi hissediyorum
Şu an şu kanalı izliyorum. Çektiği videolardaki testler hocalarımızın attığı sınava yönelik örnek testlere çok benziyor. Oynatma listesinden 9.sınıf 1. dönem'i bulabilirsin.Son 2 gün kaldı youtube videoları ile ders çalışıyorum öneri yapabilirmisiniz şuanlık bilgisayar dersi için arıyorum aslında yine bütün dersler için lazım
9. Sınıf