Sınavların 3 Mayıs'a Ertelenmesi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Bildiğiniz gibi lise sınavları (12. sınıflar hariç) 3 Mayıs 2021'e ertelendi. Sizce bu durum iyi mi oldu, kötü mü? Artıları ve eksiler nelerdir sizce?
Edit: Bence kötü oldu. Çünkü ne kadar ertelenirse hocalar o kadar fazla konudan soracaklar ve sınav zorlaşacak. Yani haftaya hemen yapılsaydı daha kolay olurdu. Artık sorular daha fazla konudan çıkacak gibi geliyor bana.

Benim için müq oldu çünkü bir konu bile bilmiyordum şimdi 2 ayım var bütün konuları bitirmek için o zamana kadar çalışın kazanın
Bildiğiniz gibi lise sınavları (12. sınıflar hariç) 3 Mayıs 2021'e ertelendi. Sizce bu durum iyi mi oldu, kötü mü? Artıları ve eksiler nelerdir sizce?
Edit: Bence kötü oldu. Çünkü ne kadar ertelenirse hocalar o kadar fazla konudan soracaklar ve sınav zorlaşacak. Yani haftaya hemen yapılsaydı daha kolay olurdu. Artık sorular daha fazla konudan çıkacak gibi geliyor bana.

Benim için müq oldu çünkü bir konu bile bilmiyordum şimdi 2 ayım var bütün konuları bitirmek için o zamana kadar çalışın kazanın
Ama çalışacak daha fazla konu oldu ya. Yani konular birikmeye başladı. O bakımdan dedim.

Vakalar çok fazlaydı iyi oldu. Ayrıca evet daha fazla konudan sorabilirler ama bizim de daha fazla zamanımız var.

Yüksek ihtimal ile yapmayacaklar 3 mayısta bu sezonu tek sınav ile kapatırız gibime geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri