olmadıkHayal gücüne hayranım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.sinavlarida oldunuzmu
olmadıkHayal gücüne hayranım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.sinavlarida oldunuzmu
Ozamam cagirirlar büyük ihtimalle çünkü bizim okul mudur yardimcisi okul acilinca bizi okula cagirip sinav yapcaz dedi bizeolmadık
iyide 2. sınavları iptal etmişlerdi haniOzamam cagirirlar büyük ihtimalle çünkü bizim okul mudur yardimcisi okul acilinca bizi okula cagirip sinav yapcaz dedi bize
Nasil yok ee hoca bize sizi cagircaz dedi2. sınav yok.
Bilmiyoeum belki bizim hoca bize böyle demiş olabilir ama dur belki bizi meslek dersi için cagiriyor olabilirleriyide 2. sınavları iptal etmişlerdi hani
1 sınav olacak sadece. Siz hepsini olduysanız daha olmayacaksınız. Ama hepsini olmadıysanız kalanları olacaksınız. Ya da bu akşam çıkacak kararda hiçkimse olmayacak.Nasil yok ee hoca bize sizi cagircaz dedi
Şimdi vakaları DÜŞMÜŞ GİBİ göstererek sınavları yapacaklar.
Tamam galiba bizim hoca bizi meslek sinavi icin cagiriyor olabilir çünkü meslek sinavini olmadik biz ondanda not alcaz meslek okulu olduğu icin1 sınav olacak sadece. Siz hepsini olduysanız daha olmayacaksınız. Ama hepsini olmadıysanız kalanları olacaksınız. Ya da bu akşam çıkacak kararda hiçkimse olmayacak.
15 aralıkta 30K olan vaka 1 haftada nasıl 19K oluyor acaba?*küfürlü
bu akşam bilim kurulu açıklama mı yapacak sınavlarla ilgili?1 sınav olacak sadece. Siz hepsini olduysanız daha olmayacaksınız. Ama hepsini olmadıysanız kalanları olacaksınız. Ya da bu akşam çıkacak kararda hiçkimse olmayacak.
Belli değil. Yapabilirler.bu akşam bilim kurulu açıklama mı yapacak sınavlarla ilgili?
sen bu kafayla çok yaşamazsınevet aynen o zaman vakalar saklanıyordu mantıken belki sizden bile fazlaydı bizim zamanımızda
dersime çalışmadım tüm sene oturdum demiyorsun da sınavlar iptal diyorsun
aynen sen sınava gidicen koronada bak bu sınava gidiyor der tabikide
aynen halen siz haklısınız
her konudan sorulmaz anlayın
sanırsın 9 10 11 12 konularının hepsinden sınav olucaksınız yeter artık aglanmayın olucaksınız o sınavı milli eğitim bakanlığı açıkladı olucak dendi ve iptal olmaz artık yeter susun
Amaaan kafaya çok takmayyin bakcaz görcez şimdi biz burdan ne kadar sinav olcak ve olmuyacak desek yalan ama birininki tutar %50 %50*küfürlü
onların doları varsa bizim allamız var dua etmişlerdir15 aralıkta 30K olan vaka 1 haftada nasıl 19K oluyor acaba?