2023 ' de oy kullanabilecek yeni 7 Milyon kişi olacak merak etmeyin. O zaman bizde onları görmeyiz.ben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum
2023 ' de oy kullanabilecek yeni 7 Milyon kişi olacak merak etmeyin. O zaman bizde onları görmeyiz.ben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum
Bütün sorular eşit olsasaçma değil.
Her zaman olduğunuz sınavların saçma olmasını düşünmeniz biraz saçma aslında.
Zaten çalışmanız gerekti sadece evde daha rahat kafa ile çalışıyorsunuz. Bazı konular zor ve hoca olmadan anlamak zor olabilir. O konulardaki sorular zor seviye olmamalı. Onun dışında sınav olmalı.
Bazı Değil Tüm Öğrenciler İçin Verimsiz idiEvet online ders bazı öğrenciler için pek verimli olmuyor bu yüzden onlar başarısız olacaklar ve aynı konuları bir sene daha görecekler umarım seneye düzelmiş olur da sınıfta kalan öğrenciler bu sınıfı tekrardan yüz yüze bir şekilde okuyabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konu hakkındaki düşüncemi diğer arkadaşa yazdım![]()
Her zaman olduğumuz sınavların eğitimini yüz yüze görüyorduksaçma değil.
Her zaman olduğunuz sınavların saçma olmasını düşünmeniz biraz saçma aslında.
Zaten çalışmanız gerekti sadece evde daha rahat kafa ile çalışıyorsunuz. Bazı konular zor ve hoca olmadan anlamak zor olabilir. O konulardaki sorular zor seviye olmamalı. Onun dışında sınav olmalı.
Aslında konuların esit olması lazım ama sorular okulun eğitim seviyesine göre değişmeli.Bütün sorular eşit olsa
Bütün okullar aynı konulardan yapsa keşke
evetBakanım son dakikaları sever.
YKS'de ortalama etkliliAslında konuların esit olması lazım ama sorular okulun eğitim seviyesine göre değişmeli.
E o zaman da verimli eğitim alamayanlar için haksızlık olmuyor mu?Evet online ders bazı öğrenciler için pek verimli olmuyor bu yüzden onlar başarısız olacaklar ve aynı konuları bir sene daha görecekler umarım seneye düzelmiş olur da sınıfta kalan öğrenciler bu sınıfı tekrardan yüz yüze bir şekilde okuyabilir
Bu konu hakkındaki düşüncemi diğer arkadaşa yazdım![]()
Hocam bende son 6 ayı okula gitmeden üniversite sınavına girdim ama hiç dert etmedim.Her zaman olduğumuz sınavların eğitimini yüz yüze görüyorduk
Şimdi online görüyoruz
Sıkıntı burda zaten.
Bir sene gecikme neden eğitim sistemini çökertsin tüm öğrenciler için verimsiz idi söyleminin de ne kadar saçma olduğunu kendi kendine anlamanı bekleyeceğimBazı Değil Tüm Öğrenciler İçin Verimsiz idi
Ayrıca Öğrencilerin %50'sinin Sınıfta kalmasının ne demek olduğunun farkında mısınız ?
Tüm eğitim sistemini çökertir bu durum.
Geleceği Çöpe Atmak gibi bir şey bu
Her zaman olduğumuz sınavların eğitimini yüz yüze görüyorduk
Şimdi online görüyoruz
Sıkıntı burda zaten.
Hocam Üniversite sınavı farklıHocam bende son 6 ayı okula gitmeden üniversite sınavına girdim ama hiç dert etmedim.
Kendim çalıştım çünkü. Emek ettim ve emeğimin önüne ne koronanın ne de mebin vereceği saçma kararların geçmesini sağladım.
Bunları bahane etmedim.
Ben şöyle düşünüyorum, senin dediğin konunun adını bilmek. Konuyu bilmek anlamaktır "bana göre".Hocam konu atıyorum Fonksiyonlardır, arkadaş demiş ki konunun ne olduğunu biliyorum fakat içeriğini anlamakta zorluk çekiyorum, anlayamıyorum demiş.
Zaten normalde de sorularınız eşit olmuyordu. Benim bulunduğum lisede sorular bazen gereksiz zor oluyordu. Yapılırkan belirli sınırlar içerisinde yapılmalı.YKS'de ortalama etklili
Bir taraf kolay yazılı olurken ben neden zor olayım ki veya tam tersi