Neler Yeni

Sınavların olması saçma değil mi

kutulhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
llluthna
Afedersin ama öğretmenlerin anlattığıyla videolardaki aynı mı?
Bazı öğretmenlerin farklı yöntemleri oluyor. Ve videolarda bazı yerleri anlamıyorsun gidip sorabiliyor musun?

Dersler anlaşılmıyor diyoruz hala aksatmayın diyorsun. Dersi trolleryenler mi dersin, öğretmenin internet sorunları mı dersin, öğrenci internet sorunları mı dersin. Daha fazla sayayım mı?
boş ver bunlar bencıl sadece kendını dusunur

kutulhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
llluthna
Nedenini söyler misin?
Yüz yüze görmediğimiz eğitimden yüz yüze sınav oluyoruz. Bunun neyi saçma değil? Virüs sınav günü tatile mi gidiyor?
onlınde da olmamalı bence bu sefer de kopya cok olur

Fuyklxrd

80+
Konuları biliyorsan anlamışsındır, nasıl bir mantık bu? Konuları bilmek anlamaktan farklı kadar saçma bir cümle duymadım biraz açar mısın belki ben anlamamışımdır.
Hocam konu atıyorum Fonksiyonlardır, arkadaş demiş ki konunun ne olduğunu biliyorum fakat içeriğini anlamakta zorluk çekiyorum, anlayamıyorum demiş.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Tek derdim sınav olsa keşke.

Test kitabı kontrolünü bile yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mirza Kibar
Nedenini söyler misin?
Yüz yüze görmediğimiz eğitimden yüz yüze sınav oluyoruz. Bunun neyi saçma değil? Virüs sınav günü tatile mi gidiyor?
Tabii söylerim zaten sınavların yapılma amacı sınıfı geçmeye hazır olup olmadığını belirlemek eğer uzaktan eğitimden anlamadıysan ve sınıfı geçecek kadar bilmiyorsan sınıfı geçemeyip bir sene daha aynı sınıfı okuyacaksın eğer sınavlar yapmazsa herkes sınıfı geçer ve bunun ne kadar saçma olacağının farkındasındır umarım 😁

Clusters

80+
Tabii söylerim zaten sınavların yapılma amacı sınıfı geçmeye hazır olup olmadığını belirlemek eğer uzaktan eğitimden anlamadıysan ve sınıfı geçecek kadar bilmiyorsan sınıfı geçemeyip bir sene daha aynı sınıfı okuyacaksın eğer sınavlar yapmazsa herkes sınıfı geçer ve bunun ne kadar saçma olacağının farkındasındır umarım 😁
eeee? önceki sene başarılı başarısız herkesi geçirdiler sonraki sınıfa buna ne diyeceksin

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Enes
Şu tartışmaya bir son verin sıktı bence. Bazı arkadaşların yüz yüze sınav vb girmemesi gerekiyor belki doğru ama burda çoğu kişi onların sebeplerinin arkasına sığınıyor. Böyle insanlar var sınav iptal olsun. Aslında kendin için istiyorsun. Sizede hak veriyorum bende böyle bir dönemde oturup ders çalışmazdım ve çalışmıyorumda. Tek 1 dersten kaldım onunda bütüne girdim ondada kaldım arkadaş..

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Anlamadığınız konu şu :
Dönem Normal Bir Dönem Değil. Yani şuan Öğrencilere Normal zamandaki gibi notlandırma yapılamaz.
Madem Normal Zamandaki gibi Notlandırma Yapılacak , O zaman Normal Zamandaki gibi okulları açacaksın
Eğer Bunu Yapamıyorsan yüz yüze sınav da yapamazsın. Çünkü
Sınav olduğumuz ortamda ders de işlenebilir. Madem Ders işlenemiyor sınav da yapılamaz

Umut0526

80+ Silver
her gün dersleri dinlemeye çalışsam da sorular zor geliyor

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki uzaktan eğitimle yüz yüze eğitim aynı mı?
İnternet sorunlarından dolayı ders en az 20 defa atıyor beni. Lakin yüz yüze derslerde sınıftan bile çıkamazsın. Oranın ortamı bir başkadır.
Bize de yüz yüze eğitim almış gibi muamele yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mirza Kibar
Anlamadığınız konu şu :
Dönem Normal Bir Dönem Değil. Yani şuan Öğrencilere Normal zamandaki gibi notlandırma yapılamaz.
Madem Normal Zamandaki gibi Notlandırma Yapılacak , O zaman Normal Zamandaki gibi okulları açacaksın
Eğer Bunu Yapamıyorsan yüz yüze sınav da yapamazsın. Çünkü
Sınav olduğumuz ortamda ders de işlenebilir. Madem Ders işlenemiyor sınav da yapılamaz
Evet online ders bazı öğrenciler için pek verimli olmuyor bu yüzden onlar başarısız olacaklar ve aynı konuları bir sene daha görecekler umarım seneye düzelmiş olur da sınıfta kalan öğrenciler bu sınıfı tekrardan yüz yüze bir şekilde okuyabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki uzaktan eğitimle yüz yüze eğitim aynı mı?
İnternet sorunlarından dolayı ders en az 20 defa atıyor beni. Lakin yüz yüze derslerde sınıftan bile çıkamazsın. Oranın ortamı bir başkadır.
Bize de yüz yüze eğitim almış gibi muamele yapıyorlar.
Bu konu hakkındaki düşüncemi diğer arkadaşa yazdım :)

Top Bottom