Gizemss
80+ Gold
- Katılım
- 8 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 7,348
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 16,113
Ben de Türkiye'den bahsediyorum zaten.Ama Türkiye için öyle. Yurtdışında ortalamanın çok büyük önemi var bide SAT skoru önemli
Ben de Türkiye'den bahsediyorum zaten.Ama Türkiye için öyle. Yurtdışında ortalamanın çok büyük önemi var bide SAT skoru önemli
Karadenizin güzel insanları virüse inanamıyor.
Dinimi biliyom da ders olarak sıkıntı bea.nası dinini bilmezsin ab
Kimse önüne geçemiyor ki bunun, ne yaparsan yap kimse takmıyor.Hata kimde? Devlette mi bizde mi? Kendi sorumsuzluğumuzu millete yükleyip duruyoruz. Herşeyden kaçıyoruz ve başkalarına yakınıyoruz.
Hata ne bizde ne de devlette hata devletin başındaki liyakatsiz insanlarda .Hata kimde? Devlette mi bizde mi? Kendi sorumsuzluğumuzu millete yükleyip duruyoruz. Herşeyden kaçıyoruz ve başkalarına yakınıyoruz.
Bi ara çernobilden dolayı Karadenizdeki fındıklar ve çaylar radyasyonluydu ona rağmen yiyorlardi valla her şeyi beklerim. Hatta reklamlarda Bi yerin başkanı ben içiyorum sizde için diyordu kafayı yemişler.Çok çay içiyoruz kanka bize bulaşmaz![]()
Bir binaya aynı anda 300 kişiyi gönderiyorlar.Hata kimde? Devlette mi bizde mi? Kendi sorumsuzluğumuzu millete yükleyip duruyoruz. Herşeyden kaçıyoruz ve başkalarına yakınıyoruz.
Bence bakanlığın şuan sosyal mesafeye gerek verecek ortamları kapatması esnafa maddi destek vermesi lazım ondan bahsediyorum.Burada anlatmak istediği şey sosyal mesafeye biz uymalıyız diyor. Suç bizde diyor haklı olarak.