Sınavların ortam koşulları hk.

Onun da bir suçu yok. Kararları bakanlıklar veremiyor artık. Son söz RTE'nin oluyor.
RTE açın derse, diğerleri farklı bir karar sunamıyor maalesef.
1615190897583.png

Umarım bugün bilim kurulundan erteleme kararı çıkar.

Biz kasımda olmuştuk sınavları komik olan şu pazartesi günü törenle okulu açtılar müthiş bir kalabalık vardı cuma günü de 10 kasıma geliyordu doğru düzgün bir anma programı yapsalar yine bir şey demeyeceğim klasikleşmiş bir iki şiir okundu müdür öğretmenler falan konuştu ve o zamanlar vaka sayıları 15 bin civarındaydı yanlış hatırlamıyor isem.

Selamlar, bugün gittim din ve matematik sınavlarını oldum. Onları hallettim o konuda sorun yok sorun ortam koşulları...
Ne mesafe var ne bir şey, giriş çıkışlar izdiham resmen. Çoğu okulda böyle bahçeler dolup taşmış, bizim okulda temaslılar da var ve virüs kapma ihtimalim yüksek.
Bu şartlarda cidden gidilmez sınava falan, çok dikkat edin kendinize.
knk geçmiş olsun,inş iyi not alırsın,çok haklısın <3

Bende bugün Din ve Matematik sınavı olacağım Matematiğe çalıştım da dinin konularını bile bilmiyorum.

Bende bugün Din ve Matematik sınavı olacağım Matematiğe çalıştım da dinin konularını bile bilmiyorum.
9. sınıf din kolay, iman'ın bilgi kaynakları, bilgi çeşitleri vs. vardı yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşlarında not varsa onlardan al.
Matematik'te ne çıkacak? Mantık net olur orda aradaki işaretler ve özellikleri önemli onları iyi anlarsan güzel not alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,239
Üyeler
186,309
Son üye
Mindustry
Geri