Neler Yeni

Sınavların ortam koşulları hk.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kuzenimin öğretmeni hastalanmış korona olmuş ve kuzenim dün bizdeydi şu anda kendimden şüpheleniyorum ama mecbur gidicem ortada kesin bişey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

9. sınıf din kolay, iman'ın bilgi kaynakları, bilgi çeşitleri vs. vardı yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşlarında not varsa onlardan al.
Matematik'te ne çıkacak? Mantık net olur orda aradaki işaretler ve özellikleri önemli onları iyi anlarsan güzel not alırsın.
bizde mantık 4 kümeler 4 kartezyen 2 soru
kaç gündür çalışıyorum hatta dün kümelere 12 saat çalıştım ama bu gün son bi soru çözeyim dedim mantığı eh işte yapıyorum ama kümelerde ne yapıcam hiç bi fikrim yok bol şans dileyin bana

T.P.G.

80+ Titanium
TW'den görüntüler geliyor;
1615194173561.png

1615194173102.png

Ekler

• 1615194158945.png
    1615194158945.png
    2.8 MB · Hit: 33

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Sınav gereksiz bencede ama sınav olmadan nasıl not alacağız.
Bence Türkiye nin acilen eğitim sistemi değişmeli.
Kim hangi konuyu takip ediyor /seviyorsa o dalda ilerlemeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam pc bilgi parça vb çok iyi biliyor sonra gidip doktor oluyor.
Ne anladık bu işten
Aslına bakarsanız ben pek böyle düşünmüyorum. Çocuk yaşta ilgi alanlarımız çok sık değişebiliyor. Mahallede top oynarken futbolcu olmak istiyoruz ama bir uçak gösterisinde hemen pilotluk hayali kuruyoruz. Yaşımız ilerlediğinde ve lise çağına geldiğimizde artık bir hedefimizin olması ve ne yapmak istediğimizi seçmemiz gerekiyor. Bilgisayara ilgin varsa Anadolu veya Fen liselerine gitmemelisin çünkü bu akademik bir ortam ve seni hazırladığı dallar çok farklı (İstisnalar sürekli olur). Meslek liselerinde yazılım dallarında kendine bir pay bulmalısın. Ben dil okuyorum ve farklı ülkelere, hayatlara ve kültürlere ilgim var. Dil sınıfı da benim ingilizcemi geliştirmem için iyi bir fırsat. Bundan sonra üniversite sınavında başarılı olmalıyım ve yapmak istediğim mesleğe beni hazırlayabilecek başarılı bir üniversiteye yerleşmeliyim. Kim hangi konuyu takip ediyor veya seviyorsa o dalda ilerlemeli evet. Ama zaten o dallar bize sunulmuş bir vaziyette. Ülkemizde meslek liseleri başarısız öğrenciler için sanıldığı ve maalesef aile baskısının da çok olması bizi çok kısıtlıyor. Ayrıca bilgisayardan anlayan birisi eğer gidip doktor oluyorsa bu kendi hatasıdır. Gerekirse her şeye res çekip yine de sevdiği ve ilgili olduğu veya başarılı olduğu konuya ve eğitime yönlendirmeli kendini. Belki ek dersler almalı belki kurslara gitmeli belki belki... Ama bu istediği şey için çabalamalı. İnsanlarda okuyunca bir şey oluyorum düşüncesi mevcut ve okulu bitiren kendine bir hayat kuruyor sanıyor. Okulu bitirmek çok kolay. Sınava son gün çalış notunu al diplomanı versinler. Ama sen kendini geliştirebildin mi? Eğitim sistemi bu yandan bence gayet başarılı. Bize geleceği hazırlamakta öncü olabiliyor. Ama biz kendi geleceğimizi hazırlayabiliyor muyuz peki? ve neden? Bunun biraz özeleştirisini yapmalıyız. Ben şahsen böyle düşünüyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
Aslına bakarsanız ben pek böyle düşünmüyorum. Çocuk yaşta ilgi alanlarımız çok sık değişebiliyor. Mahallede top oynarken futbolcu olmak istiyoruz ama bir uçak gösterisinde hemen pilotluk hayali kuruyoruz. Yaşımız ilerlediğinde ve lise çağına geldiğimizde artık bir hedefimizin olması ve ne yapmak istediğimizi seçmemiz gerekiyor. Bilgisayara ilgin varsa Anadolu veya Fen liselerine gitmemelisin çünkü bu akademik bir ortam ve seni hazırladığı dallar çok farklı (İstisnalar sürekli olur). Meslek liselerinde yazılım dallarında kendine bir pay bulmalısın. Ben dil okuyorum ve farklı ülkelere, hayatlara ve kültürlere ilgim var. Dil sınıfı da benim ingilizcemi geliştirmem için iyi bir fırsat. Bundan sonra üniversite sınavında başarılı olmalıyım ve yapmak istediğim mesleğe beni hazırlayabilecek başarılı bir üniversiteye yerleşmeliyim. Kim hangi konuyu takip ediyor veya seviyorsa o dalda ilerlemeli evet. Ama zaten o dallar bize sunulmuş bir vaziyette. Ülkemizde meslek liseleri başarısız öğrenciler için sanıldığı ve maalesef aile baskısının da çok olması bizi çok kısıtlıyor. Ayrıca bilgisayardan anlayan birisi eğer gidip doktor oluyorsa bu kendi hatasıdır. Gerekirse her şeye res çekip yine de sevdiği ve ilgili olduğu veya başarılı olduğu konuya ve eğitime yönlendirmeli kendini. Belki ek dersler almalı belki kurslara gitmeli belki belki... Ama bu istediği şey için çabalamalı. İnsanlarda okuyunca bir şey oluyorum düşüncesi mevcut ve okulu bitiren kendine bir hayat kuruyor sanıyor. Okulu bitirmek çok kolay. Sınava son gün çalış notunu al diplomanı versinler. Ama sen kendini geliştirebildin mi? Eğitim sistemi bu yandan bence gayet başarılı. Bize geleceği hazırlamakta öncü olabiliyor. Ama biz kendi geleceğimizi hazırlayabiliyor muyuz peki? ve neden? Bunun biraz özeleştirisini yapmalıyız. Ben şahsen böyle düşünüyorum.
Zaten ailelerde bi diploma bağımlılığı var uyuşturucudan beter, adamlığını o kağıt parçasıyla ölçüyorlar.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Selamlar, bugün gittim din ve matematik sınavlarını oldum. Onları hallettim o konuda sorun yok sorun ortam koşulları...
Ne mesafe var ne bir şey, giriş çıkışlar izdiham resmen. Çoğu okulda böyle bahçeler dolup taşmış, bizim okulda temaslılar da var ve virüs kapma ihtimalim yüksek.
Bu şartlarda cidden gidilmez sınava falan, çok dikkat edin kendinize.
ben de din matematik sınav tarihleri sabit mi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Corona cirit atıyor bizim okul da tören yapıyor anasını satayım.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,798
İsim
Eren Yeager
Selamlar, bugün gittim din ve matematik sınavlarını oldum. Onları hallettim o konuda sorun yok sorun ortam koşulları...
Ne mesafe var ne bir şey, giriş çıkışlar izdiham resmen. Çoğu okulda böyle bahçeler dolup taşmış, bizim okulda temaslılar da var ve virüs kapma ihtimalim yüksek.
Bu şartlarda cidden gidilmez sınava falan, çok dikkat edin kendinize.
Biz 5 kişi yan yana oturduk sınavda.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
bende yarın gidicem sınava inş covid falan kapmayız

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Evde otura otura sıkıldım.Uzaktan eğitimde çok verimsiz.Okulları açmaları lazım.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Açıkçası bizim burası beklediğimden iyiydi. Oturma planına göre yanımızda alt sınıflardan birileri olacaktı -kelebek sistemi gözüküyordu- ama saatleri ayırmışlar. Sadece bizim sınıf her sıraya tek kişi şeklindeydi. Ortam koşulları fena değildi.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ziya selçuk şu anda resmen denek niyetine kullanılıyor 2 haftaya kalmaz istifa eder ise şaşırmam.
"Gelen gideni aratır" diye bir laf vardır eğer yeni eğitim bakanı gelirse ya böyle olursa ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,632
Üyeler
164,883
Son üye
metepek
Top Bottom