🔥İndirim Sinbo Tavan Vantilatörü 839₺

Farklı markası var müthiş bişey

ledolet geldi bime geçen 750 tane bim gezdim bulamadım alınır mı acaba ya havada biriken sıcak havayı indirsin aşağı yeter

ledolet geldi bime geçen 750 tane bim gezdim bulamadım alınır mı acaba ya havada biriken sıcak havayı indirsin aşağı yeter
Beklediğimden çok iyi performansı var.

Farklı markası var müthiş bişey
3 gündür sepete atıyorum almaktan geri vazgeciyorum fiyatı normal bu arada vazgeçme sebebim de akıllı ampül kullanıyorum bunu mobil appi yok ya ondan

3 gündür sepete atıyorum almaktan geri vazgeciyorum fiyatı normal bu arada vazgeçme sebebim de akıllı ampül kullanıyorum bunu mobil appi yok ya ondan
O problem sizin için evet ancak bence şurda 3 ay yaz sıcaklarında idare edip sonrasında bence tekrar akıllı ampüle geçilebilir. Sıcak özellikle geceleri kafayı yedirtiyor adama.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Yeni aldım kullanıyorum hiçbir kademesinde ses yok. Ancak duya takmakta zorlandım, sabit tavan duyu lazım bunun için öyle olsa hiç ses gelmez heralde. Işığın gücü ayarlanabiliyor ve 3 renk var. Kışın kanatlarını sök ışık olarak da kullan. Tabii ne kadar ömrü olur bilmem.

peki 1. seviye yeterlimi mutfak veya küçük oda için?
tavan alçaksa yetmeyebilir yüksek ise yeterli birde direk tavan duyuna bağlayin sesi minimuma indirir belki keser bende uzatma oldugu için ses yapiyor olabilir

Geri