Sinemaya Gidiyor Musunuz

aspavaya gittinmi sinemadan iyidir
En son arkadaşlarla liseye geçerken gitmiştik arka koltukla abi ile abla etkileşime girmişlerdi bizde bölmedik yani haklısın
geçen sene 5 arkadaş Ankarada bi aspava ya gitmiştik çiğköfteler patatesler salatalar yiyoruz yeniliyorlar yiyoruz tekrar yeniliyorlar 3-4 defa yenilendi (ana menü gelmedi daha) baktık daha yiyeceğiz getirmeyi kestiler ana menüyü gömdük sonra tatlı kısmına geçtik onuda yiyiyoruz getiriyorlar 2-3 tatlı yedik sonrasında hiçbirşey getirmediler yani kovulduk :(

Sinema kültürünün kalmamasını geçtim artık sinemada, özellikle Türkiye'de tek kaliteli film yok vizyonda. Trend şeyler üzerinden kalitesiz hızlı para kaldırma yapımlarının eline geçti maalesef. Dijitalden devam

Ne kadar sevsem de gidilmiyor artık. Hem marvel era benim gibi gidenler için vizyondakileri bitirdi hem gitsen rezil bir ortam. Önünde bağırıp çağıran liseli grubu. Arkanda babasından korktuğu için salonda sevişen çiftler. Çaprazda yemek yemeye gelmiş sürekli kola açan patlamış mısır yiyen orta yaş çift. Küçük çocuğunu susturamayan sürekli ağlayıp zırlayan o ne bu ne diyen tek anne. Ampulü açılmamış salonlar. Ortaya göre ayarlanmış dolby. Çişe bile kalkamadığın film.

En son evime sinema odası yaptım keyfime orada bakıyorum. Benim için otantik bir şey oldu artık sinemaya gitmek. Belki çok büyük filmlerde gidiyorum.

6 sene oldu ölene kadar ımkanı yok gıtmem daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri