Sinerji Bilgisayar Güvenilir Midir?

Thoiwyth

80+
Reaksiyon skoru
38
(Biliyorum bu konu hakkında çok fazla konu açıldı ama ben bir defa daha sormak istiyorum.)

Arkadaşlar ben bir PC toplayacağım ve toplayacağım PC'yi Vatan Bilgisayar'dan almak istemiyorum çünkü çok kazık bir site. Bu yüzden ben de alacağım PC'yi Sinerji Bilgisayar'dan almak istiyorum ama bu site nasıldır, güvenilir midir, parçalarım bozulursa falan benimle iyi ilgilenirler mi? Cevaplarsanız sevinirim :)

(Biliyorum bu konu hakkında çok fazla konu açıldı ama ben bir defa daha sormak istiyorum.)

Arkadaşlar ben bir PC toplayacağım ve toplayacağım PC'yi Vatan Bilgisayar'dan almak istemiyorum çünkü çok kazık bir site. Bu yüzden ben de alacağım PC'yi Sinerji Bilgisayar'dan almak istiyorum ama bu site nasıldır, güvenilir midir, parçalarım bozulursa falan benimle iyi ilgilenirler mi? Cevaplarsanız sevinirim :)
Güvenilirdir.

Bende açtım güvenilir dendi herkesin yorumu güvenilir sıkıntı yaşayan yoktu.

Güvenilir, bu tarz siteler arasında en sevdiğim.

Güvenilir :)

Güvenilirdir.

Hepinize tek tek teşekkür ederim beyler. Aklımdaki soruları giderdiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,452
Son üye
Masoex
Geri