bugun açarlar 2 den sonraArkadaşlar merhaba sinerjiden sistem aldım 7 mayıs cuma günü ne zaman kargoya verirler diye sorucam ve birkaç bişey daha ama telefonları açmıyorlar nasıl ulaşabilirim başka
bayramdan dolayı olabilir merak etmeyin sinerji son derece iyi bir sitedirArkadaşlar merhaba sinerjiden sistem aldım 7 mayıs cuma günü ne zaman kargoya verirler diye sorucam ve birkaç bişey daha ama telefonları açmıyorlar nasıl ulaşabilirim başka
açarlar yaArkadaşlar merhaba sinerjiden sistem aldım 7 mayıs cuma günü ne zaman kargoya verirler diye sorucam ve birkaç bişey daha ama telefonları açmıyorlar nasıl ulaşabilirim başka
sinerjiye ticket at telefonla ulaşmak aşırı zor çook uzun süre bekliyorsun ama yine açılmıyor ticket at daha iyi olur veya yardım yerleri var mailden ulaşArkadaşlar merhaba sinerjiden sistem aldım 7 mayıs cuma günü ne zaman kargoya verirler diye sorucam ve birkaç bişey daha ama telefonları açmıyorlar nasıl ulaşabilirim başka
orda iletişimde bir simge çıkıyor ona basıp mailini yazıyorsun sonra oraya sorununu yazıyorsun onlar sana mailden geri dönüş yapıyor 1-2 saat içindeTicket nedir