Neler Yeni

Sinerji Bilgisayara Ne Kadar Güvenebilirim Yardım Edin Lütfen

xKralTr_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Karaaslan
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...500gb-nvme-m2-ssd-rtx3070ti-gaming-pc-p-37408
Sinerji Bilgisayardan bu sistemi almayı düşünüyorum . İlk bilgisayarım olucak lakin ailem internetten getirmeme karşı olası bi sorun durumunda istanbula tekrar geri göndermekle yenisi beklemekle ya da müşteri temsilcisi ile falan uğraşmak istemiyorlar sinerji bilgisayara güvenebilir miyim olası bir sorun çıkarsa ne derece yardımcı olurlar veya bu fiyat bandında farklı bir sistem öneriniz var mı ? Yardımcı Olursanız Sevinirim

Belek

80+
güvenilir, Üsküdar'da mağazalarıda var monitör ve mousepad alışverişimi oradan yapmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım halâ

soul

80+ Silver
itopyanın mağazasına gidebilrsin mesela bu kasaya en yakın özellikli illaki orda da vardır 20k az deil

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
güvenilir

xKralTr_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Karaaslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilir, Üsküdar'da mağazalarıda var monitör ve mousepad alışverişimi oradan yapmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım halâ
Olası bi sorunda yardımcı olurlar mı çoğu yerde olumsuz yorum gördüm

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...500gb-nvme-m2-ssd-rtx3070ti-gaming-pc-p-37408
Sinerji Bilgisayardan bu sistemi almayı düşünüyorum . İlk bilgisayarım olucak lakin ailem internetten getirmeme karşı olası bi sorun durumunda istanbula tekrar geri göndermekle yenisi beklemekle ya da müşteri temsilcisi ile falan uğraşmak istemiyorlar sinerji bilgisayara güvenebilir miyim olası bir sorun çıkarsa ne derece yardımcı olurlar veya bu fiyat bandında farklı bir sistem öneriniz var mı ? Yardımcı Olursanız Sevinirim
hocam imzadaki sisteme cpuyu sinerjiden aldım
sorunsuz sıkıntısız elime ulaştı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Müşteri memnuniyeti ve sistem kalite performans odaklı en iyi firma şahsi görüşüm qp bilişim. Sinerjide güvenilir lakin bu sistemde anakartı yükseltmeni rami değişmeni ve psu yu değişmeni öneririm özellikle anakart ve psu kesin değiş

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,720
İsim
Taha yücel
üsküdar ve altunizade de mağazası var
üsküdardaki mağazasında bişey yok sadece sipariş var küçük bir yer altunizadeki çok güzel yeni açıldı büyük bir yer

buda videosu yeni mağazası:https://www.youtube.com/results?search_query=sinerji+mağaza

ben pcmi monitörümü ordan aldım ama ben aldığımda daha yeni mağazası açılmamıştı güvenebilirsin

xKralTr_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Karaaslan
itopyanın mağazasına gidebilrsin mesela bu kasaya en yakın özellikli illaki orda da vardır 20k az deil
Farklı bir şehirde yaşıyorum ve şu sıralar gidebilcek gibi durmuyor 😔

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
İçin rahat olsun gayet güvenilir bi site ve donanım arşivinin son sistemi sinerji ile çıkardı sanırım

Top Bottom