rampage psuya emanet etmezdim ben olsam. Corsair vs varkenhttps://www.vatanbilgisayar.com/ram...-600w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa.html bu iş görür 5600xt 450 500 watt istiyor zaten işlemcide en fazla 200watt tüketir bence 600 watt yeterli istersen 650 watt da bulabilirim kasalı
Ryzen 5 2600Corsair spec delta. Tüm bileşenleri yazabilir misin 550w besler mi diye kontrol edeceğim.
Bilgisayarı ben içine hayatta yerleştiremem toplanmış gelmesi için burdan istedim ama teşekkür ederimBu var ama başka sitelerde 100 120TL daha uyguna bulunabiliyor. Yine de siz bilirsiniz.
Bu arada sistem 6200 gibi bir şey tutuyor olmuş mudur sizce?Corsair spec delta. Tüm bileşenleri yazabilir misin 550w besler mi diye kontrol edeceğim.
güzel sistem. itopyada 550w spec delta var corsairin indirimde şuan onu almanı öneririm. fiyat azcik pahalı geldi onun dışında iyi. bütçe varsa işlemci 3500x ya da 3600 yapılabilir. SSDyi farklı bir marka alabilirsiniz.Ryzen 5 2600
Gigabyte B450M S2H
Gigabyte Radeon RX5600XT Gaming OC 6G 6GB GDDR6
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16
James Donkey JD480 480GB SSD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarı ben içine hayatta yerleştiremem toplanmış gelmesi için burdan istedim ama teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada sistem 6200 gibi bir şey tutuyor olmuş mudur sizce?
Abi delirdim son 2 haftadır bilgisayar bakmaktan toplam bütçem 6000TL zorlayarak 6300 falan kendim parça parça alınca indirim uygulamadıkları için pahalıya çıkıyorum bir siteden hazır sistem alayım dediğimde ise aklıma yatmayan bir şey oluyor. Sanırım ben alamayacağım sistem falangüzel sistem. itopyada 550w spec delta var corsairin indirimde şuan onu almanı öneririm. fiyat azcik pahalı geldi onun dışında iyi. bütçe varsa işlemci 3500x ya da 3600 yapılabilir. SSDyi farklı bir marka alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama sinerjiden alicam demissiniz arkadaşların önerdiği daha mantıklı bu durumda
ya bu kadar düşünmeye gerek yok o zaman al gitsin. sadece SSDyi değiştir. zaten bu bütçelere toplanan pcler genelde çok iyi oluyor fazlası biraz fantezi 1080 oynamak için.Abi delirdim son 2 haftadır bilgisayar bakmaktan toplam bütçem 6000TL zorlayarak 6300 falan kendim parça parça alınca indirim uygulamadıkları için pahalıya çıkıyorum bir siteden hazır sistem alayım dediğimde ise aklıma yatmayan bir şey oluyor. Sanırım ben alamayacağım sistem falan![]()