Sinerji.com.tr den 16(2x8) ram aldım ama iki ayrı pakette tek modül geldi.

kullandın mı? ben kullanıyorum gayet iyi ramler
XMP açıp kullanacaksan zaten her ram aynı ancak overclock yapmak istesen farkı ortaya çıkar o paraya rgb ram alınıyo bide o ayrı konu

XMP açıp kullanacaksan zaten her ram aynı ancak overclock yapmak istesen farkı ortaya çıkar o paraya rgb ram alınıyo bide o ayrı konu
ben 1x16 yı 400 tl ye aldım 9 ay önce amazondan intel kullandığım için zaten mhz sınırı var oc yapsam bir şey değişmeyecek zaten pcde masa altında rgb hiç bir işime yaramaz

ben 1x16 yı 400 TL ye aldım 9 ay önce amazondan intel kullandığım için zaten mhz sınırı var oc yapsam bir şey değişmeyecek zaten pcde masa altında rgb hiç bir işime yaramaz
Bu özelliklere senin ihtiyacın olmaması ramlerin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez

Bu özelliklere senin ihtiyacın olmaması ramlerin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez
Hocam Silverstone PF360 soğutucuyu önerir misin? 5900X ısı değerleri nedir?

Hocam Silverstone PF360 soğutucuyu önerir misin? 5900X ısı değerleri nedir?
Kasanın yan paneli açıkken oyunda 60-67 derece arası kasanın yan paneli kapalıyken oyunda 80 derece

Kasanın yan paneli açıkken oyunda 60-67 derece arası kasanın yan paneli kapalıyken oyunda 80 derece
LF360 sıvı soğutucuda Pompa ve fanlar dönüştürücü vasıtasıyla tek 1 kabloya düşürülüyor, bunda da mevcut mu yoksa her bir fan ve pompa bağlantısı ayrı ayrı mı yapılıyor?

Corsair ram almayacaksın berbat. Aynı seride değişik değişik çipler kullanıyorlar. OC potansiyelleri kötü Vengeance serisi zaten en kötü seri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka iyi ama ramleri kötü. Markaya değil modele göre hareket edin.
hocam ben 1 haftadir corsair rgb pro sl 4x8 3600mhz cl18 kullanıyorum şahsen baya memnunum ve zaten tum ekipmanlarimda corsair ayrica oc ile de ugrasmiyorum bence kotu bi ram degil (lpx ler haric)

LF360 sıvı soğutucuda Pompa ve fanlar dönüştürücü vasıtasıyla tek 1 kabloya düşürülüyor, bunda da mevcut mu yoksa her bir fan ve pompa bağlantısı ayrı ayrı mı yapılıyor?
Fanlar 1 uca dönüşüyor rgb konektörleri de 1 uca dönüşüyor. Yani toplam 2 uç oluyor fanlar ve rgb için.

benmi yanlış biliyorum acaba. aynı ramden tek tek alınca dual olarak kullanamıyormuyuz. kit olunca ne oluyor

edit: performanslı çalışmıyorsa yeni almış oldugum ballistix leri iademi etmeliyim ayrı ayrı aldım aynı ramden
Tek kutuda iki tane dual alırsan daha kararlı ve daha performanslı çalışıyor. Ama sen gidip tek tek ayrı iki paket alırsan o zaman dual görünse de kit performansını vermiyor. Kitler birbirine daha uyumlu ve testleri birlikte yapılıyor. Corsair diyor ki tek alırsan tek kullan yanına başka ram takma. Saçma geliyor ama mantık böyle. Sorun yaşamadan kullananlar var mı var ama dediğim gibi kitler daha iyi oluyor.

Corsair iyidir normalde ancak LPX kötü. Her markanın ucuz ürünleri genel olarak kötü oluyor zaten. İçindeki çipler kötü rgb değil ve pahalı. O paraya hem iyi overclock olan iyi çipli ve rgb’li ram alabilirsiniz.
Xpg gammix d30 nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,739
Üyeler
185,792
Son üye
muysalerler
Geri