cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,618
3600 yaparsın ama cl 18 olursıradan oyuncu için oc falan yapmayan yetmez mi yada 3600 e oc yapamazmıyız
3600 yaparsın ama cl 18 olursıradan oyuncu için oc falan yapmayan yetmez mi yada 3600 e oc yapamazmıyız
Neden RGB almalıyız?Corsair iyidir normalde ancak LPX kötü. Her markanın ucuz ürünleri genel olarak kötü oluyor zaten. İçindeki çipler kötü rgb değil ve pahalı. O paraya hem iyi overclock olan iyi çipli ve rgb’li ram alabilirsiniz.
RGB’li ram alırsan RGB’yi istediğin zaman kapatabilirsin ama RGB’siz ram alırsan RGB’yi hiç bir zaman açamazsın. Aradaki fark bu.Neden RGB almalıyız?
Son yıllarda neden RGB furyası alakalı alakasız yerlerden ortaya çıktı?
Neden insanlar RGB alınması gerektiğine inanıyor?
RGB başta güzel gelse de bir noktadan sonra gereksiz bir şey olduğunu fark ediyorsunuz, tamamen pazarlama stratejisi ve hiçbir işlevi yok.
Ayrıca bir noktadan sonra ışığın bünyeye olumsuz etkileri de cabası. Aldığım Razer farenin ışığını kapattım, aldığım kasanı RGB sini kapattım, klavye bile tek renk aydınlatma.
RGB tam bir amatör eğlencesi.
ben bunlardan kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor rgbleri baya kaliteli baya fazla ışık veriyor ama her şey rgb değil tabi benim hoşuma gittiği için aldım karar sizinCORSAIR VENGEANCE PRO RGB 16GB(2X8) 3200MHz DDR4 PC RAM hocam bu nasıl
aga ben kullanıyorum hiç sıkıntısı yok niye öyle demişler bilmiyorum1 ay önce vengeance rgb pro sl 2x8 cl16 ramleri 999₺ ye almıştım. Yorumlarınızı okuyup ramden soğuyorum vallahi, ne yapayım?
Hocam niye böyle saçma sapan ramlere saçma sapan paralar veriyorsunuz o paraya daha iyisi alınırdıÜrünü iade ettim ve aşağıdakini aldım. Ayrıca sinerji tek tek 8 yollamıştı ve bunlar böyle oluyor sorunsuz kullanabiirsiniz demişti. Ben de kit değil bunlar diye iade etmiştim. Sonra CORSAIR'e mail attım. Mailin sorusunu ve yanıtını aşağıda iletiyorum.
Türkçesi
Soru ;
İki kutu 8 ram veya tek kutu 2x8 ikili kit arasındaki fark nedir?
Cevap ;
Olabildiğince basit, bir kutuda gelen çubukların yalnızca o kutudaki çubuklarla çalıştığı doğrulanır. Örneğiniz durumunda, tek çubuklu kutular, aynı sisteme başka bir bellek takılmadan yalnızca tek kanallı bir konfigürasyonda kullanılmak içindir.
---------------------------------------------------------
Yolladığım
Ben ;
What is the difference between two boxes of 8 ram or a single box of 2x8 dual kits?
Corsair ;
As simple as possible, the sticks that come in a box are only validated to work with the sticks in that box. In the case of your example, the single stick boxes are only meant to be used in a single channel configuration without any other memory installed in the same system.
![]()
G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GVKB)
G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GVKB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
kullandın mı? ben kullanıyorum gayet iyi ramlerKötü ama corsair hastası isen alınabilir