Ürünü iade ettim ve aşağıdakini aldım. Ayrıca sinerji tek tek 8 yollamıştı ve bunlar böyle oluyor sorunsuz kullanabiirsiniz demişti. Ben de kit değil bunlar diye iade etmiştim. Sonra CORSAIR'e mail attım. Mailin sorusunu ve yanıtını aşağıda iletiyorum.
Türkçesi
Soru ;
İki kutu 8 ram veya tek kutu 2x8 ikili kit arasındaki fark nedir?
Cevap ;
Olabildiğince basit, bir kutuda gelen çubukların yalnızca o kutudaki çubuklarla çalıştığı doğrulanır. Örneğiniz durumunda, tek çubuklu kutular, aynı sisteme başka bir bellek takılmadan yalnızca tek kanallı bir konfigürasyonda kullanılmak içindir.
---------------------------------------------------------
Yolladığım
Ben ;
What is the difference between two boxes of 8 ram or a single box of 2x8 dual kits?
Corsair ;
As simple as possible, the sticks that come in a box are only validated to work with the sticks in that box. In the case of your example, the single stick boxes are only meant to be used in a single channel configuration without any other memory installed in the same system.
G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GVKB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr