Neler Yeni

Sinerji.com.tr den 16(2x8) ram aldım ama iki ayrı pakette tek modül geldi.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
1300 1400 tl bütçem var 16 gb şuanda rgb ne önerirsiniz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
Aynı paketten çıkmayınca 1000 de 1 ihtimal sorun çıkarabiliyor. Kullansan problem olmazdı ama o fiyat A daha iyisini alırsın.

Suppordle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
anıl aydın
Corsair iyidir normalde ancak LPX kötü. Her markanın ucuz ürünleri genel olarak kötü oluyor zaten. İçindeki çipler kötü rgb değil ve pahalı. O paraya hem iyi overclock olan iyi çipli ve rgb’li ram alabilirsiniz.
Neden RGB almalıyız?

Son yıllarda neden RGB furyası alakalı alakasız yerlerden ortaya çıktı?

Neden insanlar RGB alınması gerektiğine inanıyor?

RGB başta güzel gelse de bir noktadan sonra gereksiz bir şey olduğunu fark ediyorsunuz, tamamen pazarlama stratejisi ve hiçbir işlevi yok.

Ayrıca bir noktadan sonra ışığın bünyeye olumsuz etkileri de cabası. Aldığım Razer farenin ışığını kapattım, aldığım kasanı RGB sini kapattım, klavye bile tek renk aydınlatma.

RGB tam bir amatör eğlencesi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Neden RGB almalıyız?

Son yıllarda neden RGB furyası alakalı alakasız yerlerden ortaya çıktı?

Neden insanlar RGB alınması gerektiğine inanıyor?

RGB başta güzel gelse de bir noktadan sonra gereksiz bir şey olduğunu fark ediyorsunuz, tamamen pazarlama stratejisi ve hiçbir işlevi yok.

Ayrıca bir noktadan sonra ışığın bünyeye olumsuz etkileri de cabası. Aldığım Razer farenin ışığını kapattım, aldığım kasanı RGB sini kapattım, klavye bile tek renk aydınlatma.

RGB tam bir amatör eğlencesi.
RGB’li ram alırsan RGB’yi istediğin zaman kapatabilirsin ama RGB’siz ram alırsan RGB’yi hiç bir zaman açamazsın. Aradaki fark bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet mutlu elmas
Ürünü iade ettim ve aşağıdakini aldım. Ayrıca sinerji tek tek 8 yollamıştı ve bunlar böyle oluyor sorunsuz kullanabiirsiniz demişti. Ben de kit değil bunlar diye iade etmiştim. Sonra CORSAIR'e mail attım. Mailin sorusunu ve yanıtını aşağıda iletiyorum.

Türkçesi
Soru ;
İki kutu 8 ram veya tek kutu 2x8 ikili kit arasındaki fark nedir?

Cevap ;
Olabildiğince basit, bir kutuda gelen çubukların yalnızca o kutudaki çubuklarla çalıştığı doğrulanır. Örneğiniz durumunda, tek çubuklu kutular, aynı sisteme başka bir bellek takılmadan yalnızca tek kanallı bir konfigürasyonda kullanılmak içindir.

---------------------------------------------------------
Yolladığım
Ben ;
What is the difference between two boxes of 8 ram or a single box of 2x8 dual kits?

Corsair ;
As simple as possible, the sticks that come in a box are only validated to work with the sticks in that box. In the case of your example, the single stick boxes are only meant to be used in a single channel configuration without any other memory installed in the same system.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow

CORSAIR VENGEANCE PRO RGB 16GB(2X8) 3200MHz DDR4 PC RAM hocam bu nasıl​

ben bunlardan kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor rgbleri baya kaliteli baya fazla ışık veriyor ama her şey rgb değil tabi benim hoşuma gittiği için aldım karar sizin

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
ben şuan vengeance kullanıyorum 1x16 kullanıyorum gayet memnunum

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
1 ay önce vengeance rgb pro sl 2x8 cl16 ramleri 999₺ ye almıştım. Yorumlarınızı okuyup ramden soğuyorum vallahi, ne yapayım?

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
1 ay önce vengeance rgb pro sl 2x8 cl16 ramleri 999₺ ye almıştım. Yorumlarınızı okuyup ramden soğuyorum vallahi, ne yapayım?
aga ben kullanıyorum hiç sıkıntısı yok niye öyle demişler bilmiyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ürünü iade ettim ve aşağıdakini aldım. Ayrıca sinerji tek tek 8 yollamıştı ve bunlar böyle oluyor sorunsuz kullanabiirsiniz demişti. Ben de kit değil bunlar diye iade etmiştim. Sonra CORSAIR'e mail attım. Mailin sorusunu ve yanıtını aşağıda iletiyorum.

Türkçesi
Soru ;
İki kutu 8 ram veya tek kutu 2x8 ikili kit arasındaki fark nedir?

Cevap ;
Olabildiğince basit, bir kutuda gelen çubukların yalnızca o kutudaki çubuklarla çalıştığı doğrulanır. Örneğiniz durumunda, tek çubuklu kutular, aynı sisteme başka bir bellek takılmadan yalnızca tek kanallı bir konfigürasyonda kullanılmak içindir.

---------------------------------------------------------
Yolladığım
Ben ;
What is the difference between two boxes of 8 ram or a single box of 2x8 dual kits?

Corsair ;
As simple as possible, the sticks that come in a box are only validated to work with the sticks in that box. In the case of your example, the single stick boxes are only meant to be used in a single channel configuration without any other memory installed in the same system.

Hocam niye böyle saçma sapan ramlere saçma sapan paralar veriyorsunuz o paraya daha iyisi alınırdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
benmi yanlış biliyorum acaba. aynı ramden tek tek alınca dual olarak kullanamıyormuyuz. kit olunca ne oluyor

edit: performanslı çalışmıyorsa yeni almış oldugum ballistix leri iademi etmeliyim ayrı ayrı aldım aynı ramden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom