Neler Yeni

Sinerji.com.tr den 16(2x8) ram aldım ama iki ayrı pakette tek modül geldi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
kullandın mı? ben kullanıyorum gayet iyi ramler
XMP açıp kullanacaksan zaten her ram aynı ancak overclock yapmak istesen farkı ortaya çıkar o paraya rgb ram alınıyo bide o ayrı konu

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
XMP açıp kullanacaksan zaten her ram aynı ancak overclock yapmak istesen farkı ortaya çıkar o paraya rgb ram alınıyo bide o ayrı konu
ben 1x16 yı 400 tl ye aldım 9 ay önce amazondan intel kullandığım için zaten mhz sınırı var oc yapsam bir şey değişmeyecek zaten pcde masa altında rgb hiç bir işime yaramaz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ben 1x16 yı 400 TL ye aldım 9 ay önce amazondan intel kullandığım için zaten mhz sınırı var oc yapsam bir şey değişmeyecek zaten pcde masa altında rgb hiç bir işime yaramaz
Bu özelliklere senin ihtiyacın olmaması ramlerin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Bu özelliklere senin ihtiyacın olmaması ramlerin kötü olduğu gerçeğini değiştirmez
Hocam Silverstone PF360 soğutucuyu önerir misin? 5900X ısı değerleri nedir?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam Silverstone PF360 soğutucuyu önerir misin? 5900X ısı değerleri nedir?
Kasanın yan paneli açıkken oyunda 60-67 derece arası kasanın yan paneli kapalıyken oyunda 80 derece

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Kasanın yan paneli açıkken oyunda 60-67 derece arası kasanın yan paneli kapalıyken oyunda 80 derece
LF360 sıvı soğutucuda Pompa ve fanlar dönüştürücü vasıtasıyla tek 1 kabloya düşürülüyor, bunda da mevcut mu yoksa her bir fan ve pompa bağlantısı ayrı ayrı mı yapılıyor?

louis bloom

80+ Silver
Corsair ram almayacaksın berbat. Aynı seride değişik değişik çipler kullanıyorlar. OC potansiyelleri kötü Vengeance serisi zaten en kötü seri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka iyi ama ramleri kötü. Markaya değil modele göre hareket edin.
hocam ben 1 haftadir corsair rgb pro sl 4x8 3600mhz cl18 kullanıyorum şahsen baya memnunum ve zaten tum ekipmanlarimda corsair ayrica oc ile de ugrasmiyorum bence kotu bi ram degil (lpx ler haric)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
LF360 sıvı soğutucuda Pompa ve fanlar dönüştürücü vasıtasıyla tek 1 kabloya düşürülüyor, bunda da mevcut mu yoksa her bir fan ve pompa bağlantısı ayrı ayrı mı yapılıyor?
Fanlar 1 uca dönüşüyor rgb konektörleri de 1 uca dönüşüyor. Yani toplam 2 uç oluyor fanlar ve rgb için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet mutlu elmas
benmi yanlış biliyorum acaba. aynı ramden tek tek alınca dual olarak kullanamıyormuyuz. kit olunca ne oluyor

edit: performanslı çalışmıyorsa yeni almış oldugum ballistix leri iademi etmeliyim ayrı ayrı aldım aynı ramden
Tek kutuda iki tane dual alırsan daha kararlı ve daha performanslı çalışıyor. Ama sen gidip tek tek ayrı iki paket alırsan o zaman dual görünse de kit performansını vermiyor. Kitler birbirine daha uyumlu ve testleri birlikte yapılıyor. Corsair diyor ki tek alırsan tek kullan yanına başka ram takma. Saçma geliyor ama mantık böyle. Sorun yaşamadan kullananlar var mı var ama dediğim gibi kitler daha iyi oluyor.

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Utku
Corsair iyidir normalde ancak LPX kötü. Her markanın ucuz ürünleri genel olarak kötü oluyor zaten. İçindeki çipler kötü rgb değil ve pahalı. O paraya hem iyi overclock olan iyi çipli ve rgb’li ram alabilirsiniz.
Xpg gammix d30 nasıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom