104 watt üstü görmedim yanlış hatırlamıyorsamPerformansı kötü o zaman.
Kaç W çekiyor işlemci tam yükte?
104 watt üstü görmedim yanlış hatırlamıyorsamPerformansı kötü o zaman.
Kaç W çekiyor işlemci tam yükte?
bende noctuanın kule tipi soğutucusu var 7600 ile kullanıyorum boşta 50 nin altına inemiyorum stress testlerinde de 80 derece görüyor yetmiyo gibiag400 7600 işlemciye kendi başına yetiyor olması lazım. Şu ippc fanlardan bahsediyorsanız minimal bir artış olabilir ama değer mi tartışılır.
Articin 240 ligi bile daha iyidir deepcoolu severim ama le serisi pek olmamishocam arctic 280 mm mi yoksa LE720 mi daha iyi soğutur?
ryzen 7000 serisinde işlemcilerin IHS denilen parça olması gerekenden daha kalın. 50 derecenin altına inmemesi normal. Ayrı olaraktan 7000 serisinde işlemciler 95 dereceyi görene kadar olabildiğince daha çok güç tüketip daha yüksek frekanslara çıkmaya çalışıyor. Özellikle PBO ayarlarını ellediyseniz yüksek sıcaklıklara çıkması normal. Çıkması gereken hızlara çıkıyorsa ve ses olarak rahatsız etmiyorsa ben çok kafayı takmazdım açıkçası.bende noctuanın kule tipi soğutucusu var 7600 ile kullanıyorum boşta 50 nin altına inemiyorum stress testlerinde de 80 derece görüyor yetmiyo gibi