Unidentified
80+ Silver
Selamlar dostlar arkadaşım sinerjiden pc alıcakda sinerji güvenlidir diye hatırlıyorum ben doğrumudur ?
Son düzenleme:
Güvenilirdir. Hatta isterseniz gidip mağazasından dahi alabilirsiniz.Selamlar dostlar arkadaşım sinerjiden pc alıcakda sinerji güvenlidir diye hatırlıyorum ben doğrumudur ?
Not : Alıcağı sistem apu sistem
Benim bilgisayarımda goruntu yok ama aciliyor bunu nasil yapabiliyorumGüvenilirdir. Hatta isterseniz gidip mağazasından dahi alabilirsiniz.
Dostum yanlış yere yazıyorsun konu açman daha iyi olacaktırBenim bilgisayarımda goruntu yok ama aciliyor bunu nasil yapabiliyorum
Hepsinde de bir miktar risk var.Selamlar dostlar arkadaşım sinerjiden pc alıcakda sinerji güvenlidir diye hatırlıyorum ben doğrumudur ?
Nasıl yani anlamadım ?Hepsinde de bir miktar risk var.
Her online alışveriş sitesinde olabilecek durumlar. Hepsiburada tekramarket bana pinleri yamulmuş işlemci gönderdi mesela.Nasıl yani anlamadım ?
ben bilgisayarımı şahsen ordan aldım toplamda 5800TL tutmuştu havale yöntemi ile yatırdık ve son derece güvenilir bir şekilde elime 4 günde ulaştı gayet memnun kaldım tavsiye ederimSelamlar dostlar arkadaşım sinerjiden pc alıcakda sinerji güvenlidir diye hatırlıyorum ben doğrumudur ?
Sistem montajlımı geldi ?ben bilgisayarımı şahsen ordan aldım toplamda 5800TL tutmuştu havale yöntemi ile yatırdık ve son derece güvenilir bir şekilde elime 4 günde ulaştı gayet memnun kaldım tavsiye ederim
SinerjiSelamlar dostlar arkadaşım sinerjiden pc alıcakda sinerji güvenlidir diye hatırlıyorum ben doğrumudur ?
evet gayet kablolama da güzeldi.Sistem montajlımı geldi ?