Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Kendine gül bence, sistem fiyatına göre pahalı. Bu fiyata 6700xt sistem var. Kazık h.oPahalı demenize gülüyorum kankalar TR'de yaşıyoruz. Sağolun arkadaşlar
Kendine gül bence, sistem fiyatına göre pahalı. Bu fiyata 6700xt sistem var. Kazık h.oPahalı demenize gülüyorum kankalar TR'de yaşıyoruz. Sağolun arkadaşlar
Doğruyu söylemek zorundayım çok sağlam kazıklanmış üstüne 1 hatta 2 bardak soğuk su içmesi lazım.adam almış artık böyle demene gerek yok pahalı de geç adamın moralini bozma daha çok
Bu kazığın üstüne min 2 bardak soğuk su içmeli.Kendine gül bence, sistem fiyatına göre pahalı. Bu fiyata 6700xt sistem var. Kazık h.o
Parçalar kaliteli en azından.rtx sistem topladım amd ekran kartı almak afedersiniz de yani ne biliyim.
Bu arada pahalı olan bişey görmüyorum![]()
aRkaDaşLAr rTx VaR rTX 6700xt'Den dAha İyİrtx sistem topladım amd ekran kartı almak afedersiniz de yani ne biliyim.
Hala RX 6000 serisi AMD kartlarda RTX yok sananlar varaRkaDaşLAr rTx VaR rTX 6700xt'Den dAha İyİ
Toxiclik yapmadım almadan önce sormamışsın sonuna kadar savunuyorsun daha iysi var diyoruz anlamıyorsun bende esprili bir şekilde anlatmaya çalıştım zaten rtx özelliğini de 3 maksimum 4 oyunda kullanacaksınNe alaka ben iyi mi dedim sadece rtx'li bir sistem istiyorum. Sadece burda iyi mi kötümü yaptığıma dair bir konu açtım. Toxicliğe ne gerek var anlamadım.![]()
Fanboy seni. 6700xt 3060 dediğin kartı tokatlar. Madem sen çok biliyorsun, pahalı olmadığını söylüyorsun, bize niye soruyorsun?rtx sistem topladım amd ekran kartı almak afedersiniz de yani ne biliyim.