Muci46
80+ Bronze
Yarın ara?Şu anda arayamam uygulamadan nasıl yapılır?
Yarın ara?Şu anda arayamam uygulamadan nasıl yapılır?
İstediğim seviyeye miBankayı arayıp limiti arttırmalarını talep ediceksin onlar da onaylamanı isteyecek sen onayladıktan sonra talebin gerçekleştirilecek ve online limitin belirttiğin seviyeye çıkacak. 5 dk'lık iş.
Kart limitin ne kadar atıyorum 15k kredi/banka kartı limitin var 10k online alışveriş sınırın var bunu 15k'ya kadar yükseltebilirsin.İstediğim seviyeye mi
Peki ne söylemem lazımKart limitin ne kadar atıyorum 15k kredi/banka kartı limitin var 10k online alışveriş sınırın var bunu 15k'ya kadar yükseltebilirsin.
Aricaksın ne sorun sıkıntı yaşıyorsan onu anlatacaksın. De ben online alışveriş yapacağım ödeme gerçekleşmiyor onlar seni yönlendirir eğer limit sınırı varsa kaldırır, sorun neyse hallederler, korkma yemezlerPeki ne söylemem lazım
İşte sorun banka maksimum 10k işleme izin veriyor. Daha fazlasına çıkmıyor. Ben aradığımda da havale yolu ile alın demişlerdi. Bu da uygulamadaki ss.Aricaksın ne sorun sıkıntı yaşıyorsan onu anlatacaksın. De ben online alışveriş yapacağım ödeme gerçekleşmiyor onlar seni yönlendirir eğer limit sınırı varsa kaldırır, sorun neyse hallederler, korkma yemezler
O ne saçma iş, bi sebebi vardır onun,sormadın mı?İşte sorun banka maksimum 10k işleme izin veriyor. Daha fazlasına çıkmıyor. Ben aradığımda da havale yolu ile alın demişlerdi. Bu da uygulamadaki ss.
Öğrenci ve normal kartlar için daha fazla limit vermiyorlar. Daha üstü için başka kart çıkarması gerek. O yüzden sınırlı oluyor. Önüne gelen her şey alamasın diye tedbir aslında.O ne saçma iş, bi sebebi vardır onun,sormadın mı?
Arkadaş arasın bankayla konuşsun.