PC alıcaktım 11k kabul etmedi kart ziraat neden olabilir?
Nasıl bir hata alıyorsunuzPC alıcaktım 11k kabul etmedi kart ziraat neden olabilir?
Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruzNasıl bir hata alıyorsunuz
Yok mu bir çaresiPC alıcaktım 11k kabul etmedi kart ziraat neden olabilir?
Böyle bir hataNasıl bir hata alıyorsunuz
Sinerjiye mail atarsanız çözerler diye düşünüyorum info@sinerji.gen.trŞu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz
Bir hata ile karşılaşıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok mu bir çaresi
Böyle bir hata
İnternet alışverişine açık mı , veya limit sorunu mu var ? Bankaya ara sor 5dk nı almaz.PC alıcaktım 11k kabul etmedi kart ziraat neden olabilir?
İnternet alışverişi açık limit en fazla 10k gösteriyor ama benim PC 11k ne yapmam lazımİnternet alışverişine açık mı , veya limit sorunu mu var ? Bankaya ara sor 5dk nı almaz.
Benim PC 11k alamayacak mıyımziraat bakasının online sınırı var en fazla 10k alışveriş yapabiliyorsun bunu tegit etmen için ziraat online işlem ayarlarından bakabilirsin.
Ara bankayı limitleri arttırsınlar , yada uygulama üzerinden de arttırılıyor diye biliyorum.İnternet alışverişi açık limit en fazla 10k gösteriyor ama benim PC 11k ne yapmam lazım
Benim PC 11k alamayacak mıyım
Şu anda arayamam uygulamadan nasıl yapılır?Ara bankayı limitleri arttırsınlar , yada uygulama üzerinden de arttırılıyor diye biliyorum.
Şu anda arayamam uygulamadan nasıl yapılır?
En fazla 10k var iştedene bakalım
Nasıl yapmam lazım pek anlamadımAynı hatayı 25 gün önce aynı yerden sistem alırken ziraat kart ile yaşadım. Günlük 10k işlem limiti varmış. Yükseltemiyorlarmış.
Nasıl aldım dersen babamın kredi kartı ile tek çekim alıp parayı ona havale ettim o da karta yatırdı tekrar.