Yardım Sinerji ölü pixel çıksa uğraştırırmı?

Heisenberg17

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
753
Sinerji den monitör aldım ölü pixel çıksa iade veya değişim sürecinde uğraştırırmı

sinerjilik bir durum yok bence tamamen aldığın ürünün markasının verdiği vaatle alakalı 5 ölü piksele kadar kabul eden firmalar var , yani sinerji sen aldıktan sonra destek verir ancak sadece firmanın servisine gönderir ürününü orda değişim derlerse değişebilir , düşük ihtimal insiyatif alıp değişebilirler .

sinerjilik bir durum yok bence tamamen aldığın ürünün markasının verdiği vaatle alakalı 5 ölü piksele kadar kabul eden firmalar var , yani sinerji sen aldıktan sonra destek verir ancak sadece firmanın servisine gönderir ürününü orda değişim derlerse değişebilir , düşük ihtimal insiyatif alıp değişebilirler .
Aoc marka

Sinerji den monitör aldım ölü pixel çıksa iade veya değişim sürecinde uğraştırırmı
Dümdüz beğenmedim diye iade edebilirsin. 14 gün hakkın var ama iade alıp tekrar alacağın monitörde daha fazla da ölü pixel çıkabilir o yüzden 1-2 tane falansa ve rahatsız etmiyorsa çok fazla dert etme bana kalırsa. İade et para gelsin derken 2. üründe de ölü pixel çıkarsa 1 aydan fazla ürün iadesi ile falan uğraşırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bildiğim kadarıyla çoğaladabilir çoğalmayadabilir şans işi
Ölü pixel çoğalacak bir şey değil sonradan.

Dümdüz beğenmedim diye iade edebilirsin. 14 gün hakkın var ama iade alıp tekrar alacağın monitörde daha fazla da ölü pixel çıkabilir o yüzden 1-2 tane falansa ve rahatsız etmiyorsa çok fazla dert etme bana kalırsa. İade et para gelsin derken 2. üründe de ölü pixel çıkarsa 1 aydan fazla ürün iadesi ile falan uğraşırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pixel çoğalacak bir şey değil sonradan.
Kutu açık olunca sıkıntı çıkarmazlarsa ölü pixel olduğunu söylemeden iade ederim

Hayır sıkıntı olmaz. Kutuyu açsan bile iade hakkın var. Dümdüz ben iade istiyorum beğenmedim diyebilirsin.
firma iade kabul etmezse ne olacak?thh başvurda o kararada itiraz edecek en kötü 3 4 ay bekletecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri