- Reaksiyon skoru
- 753
Sinerji den monitör aldım ölü pixel çıksa iade veya değişim sürecinde uğraştırırmı
Aoc markasinerjilik bir durum yok bence tamamen aldığın ürünün markasının verdiği vaatle alakalı 5 ölü piksele kadar kabul eden firmalar var , yani sinerji sen aldıktan sonra destek verir ancak sadece firmanın servisine gönderir ürününü orda değişim derlerse değişebilir , düşük ihtimal insiyatif alıp değişebilirler .
elden alman daha iyi aoc en az 3 yada 5 ölü pikseli kabul ediyor yani 2 ölü piksel firma tarafından garantili değilAoc marka
Elden alma ihtimali yok bulunduğum şehirde sinerji yokelden alman daha iyi aoc en az 3 yada 5 ölü pikseli kabul ediyor yani 2 ölü piksel firma tarafından garantili değil
aoc en az 3 yada 5 ölü pikseli kabul ediyorElden alma ihtimali yok bulunduğum şehirde sinerji yok
1 ölü pixel çıktı diyelim zamanla çoğalır mı veya ölü pixel kronik olan bir şey miaoc en az 3 yada 5 ölü pikseli kabul ediyor
bildiğim kadarıyla çoğaladabilir çoğalmayadabilir şans işi1 ölü pixel çıktı diyelim zamanla çoğalır mı veya ölü pixel kronik olan bir şey mi
Dümdüz beğenmedim diye iade edebilirsin. 14 gün hakkın var ama iade alıp tekrar alacağın monitörde daha fazla da ölü pixel çıkabilir o yüzden 1-2 tane falansa ve rahatsız etmiyorsa çok fazla dert etme bana kalırsa. İade et para gelsin derken 2. üründe de ölü pixel çıkarsa 1 aydan fazla ürün iadesi ile falan uğraşırsın.Sinerji den monitör aldım ölü pixel çıksa iade veya değişim sürecinde uğraştırırmı
Ölü pixel çoğalacak bir şey değil sonradan.bildiğim kadarıyla çoğaladabilir çoğalmayadabilir şans işi
Kutu açık olunca sıkıntı çıkarmazlarsa ölü pixel olduğunu söylemeden iade ederimDümdüz beğenmedim diye iade edebilirsin. 14 gün hakkın var ama iade alıp tekrar alacağın monitörde daha fazla da ölü pixel çıkabilir o yüzden 1-2 tane falansa ve rahatsız etmiyorsa çok fazla dert etme bana kalırsa. İade et para gelsin derken 2. üründe de ölü pixel çıkarsa 1 aydan fazla ürün iadesi ile falan uğraşırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölü pixel çoğalacak bir şey değil sonradan.
Hayır sıkıntı olmaz. Kutuyu açsan bile iade hakkın var. Dümdüz ben iade istiyorum beğenmedim diyebilirsin.Kutu açık olunca sıkıntı çıkarmazlarsa ölü pixel olduğunu söylemeden iade ederim
firma iade kabul etmezse ne olacak?thh başvurda o kararada itiraz edecek en kötü 3 4 ay bekletecekHayır sıkıntı olmaz. Kutuyu açsan bile iade hakkın var. Dümdüz ben iade istiyorum beğenmedim diyebilirsin.
İade kabul etmek zorunda. Üründe fiziksel bir hasar olmadığu sürece istediği gibi iade edebilir.firma iade kabul etmezse ne olacak?thh başvurda o kararada itiraz edecek en kötü 3 4 ay bekletecek